USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку настане Життя Пі

19 Червня 2013 08:10
Кіноперегляд під відкритим небом відбудеться вже у п'ятницю, 21-ого червня, на іподромі.

Молодіжний проект «Lutsk Night Cinema» відновлює традицію великих кінопереглядів під відкритим небом, - пишуть організатори.

Цього разу на глядачів чекає кіно з присмаком Індії «Життя Пі». Захід розпочнеться у п'ятницю, 21 червня, о 20:30 на іподромі.

До перегляду фільму запрошують усіх охочих. Захід розпочнеться 21 червня о 20:30 на іподромі, що на території Центральному парку імені Лесі Українки. Вхід – вільний.

Після завершення кіноперегляду курсуватимуть маршутки, які доправлять глядачів додому. Організатори закликають утриматися від паління та нагадують, що вживати алкогольні та слабоалкогольні напої на території перегляду суворо заборонено.

До слова, організатори повідомили, що на відвідувачів кінопоказу чекає знайомство з культурою Індії та чимало сюрпризів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus