USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку поети втретє вийшли на майдан. ФОТО

28 Червня 2013 09:30
Втретє цьогоріч поети читали вірші просто неба у рамках проекту «Поет на площі» на Театральному майдані 27 червня.

Похмура погода не налякала поціновувачів прекрасного - поблизу сонячного годинника звучали вірші трьома мовами. Так, дехто з поетів презентував власні творіння, дехто - вірші друзів, інші - поезії українських та зарубіжних авторів.





Цього вечора можна було почути поезії Едуарда Асадова та верлібри Джима Моррісона в українському перекладі та в оригіналі англійською. Тематика віршів різнилася від лірики до соціальних тем.










Взяти участь у заході зголосилося двоє глядачів, які не реєструвалися заздалегідь.




Один із перехожих, почувши декламацію, вирішив подискутувати на тему вірша із його авторкою, а згодом прочитав присутнім декілька власних ліричних поезій.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ніна Показати IP 28 Червня 2013 13:22
Проходила площею ,почула вірші,зупинилась послухати, гарний проект «Поет на площі» ,шкода що не відвідала попередні.Випадкові перехожі також зупинялись послухати вірші.Радує те ,що в Луцьку є талановита молодь.Удачі.
Бру Показати IP 30 Червня 2013 14:36
Моррісон пишеться з двома "р" :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus