USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку святкуватимуть дні шоколаду

11 Липня 2013 17:45
Святкування Всесвітнього дня шоколаду відбуватиметься із 11 по 14 липня у Творчій кав’ярні Druzi Forever.

Організатори повідомляють, що протягом цього періоду відбудеться гостей частуватимуть апетитними шоколадними ласощами у подарунок до ароматної кави. Також відбуватиметься конкурс дитячих малюнків на тему «Я люблю шоколад» і обіцяють сюрпризи для дітей та молоді.

Довідково:
Всесвітній день шоколаду - свято відзначається щорічно11 липня. Крім нього, існує ще один всесвітній день з такою ж назвою, який відзначають 4 вересня.
Батьківщиною всесвітнього дня шоколаду вважається Франція. Саме французи в 1995році поклали початок цього свята. Це молоде свято досить швидко здобуло популярність і крім Франції широко відзначається в Німеччині, Італії, Швейцарії та інших країнах як всередині Європейського союзу і за його межами.
В Україні день шоколаду найбільш яскраво відзначають у Львові.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Логіка Показати IP 12 Липня 2013 10:46
Смачненький... Шкода, що смачна плитка шоколаду потім "вилазить" зайвими кілограмами.
Штефан, Луцьк Показати IP 12 Липня 2013 10:48
Яке щастя! Вся Україна у згвалтуваннях, ментовських катуваннях, катастрофах та прокурорській сваволі, а у Луцьку п'ята колона нюхатиме шоколад!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus