USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У мережі з'явилися плоди співпраці Луцька та Білорусі. АУДІО

27 Червня 2013 13:42
Спільний трек луцького «Фіолету» та відомої білоруської інді-співачки Поліни Республіки тепер можна послухати в мережі. Про це лідер гурту написав на своїй сторінці у Facebook.

Композицію «Вітер з півночі» записали у Луцьку. До слова, саме тоді й відбувся спільний концерт «Фіолету» та Поліни Республіки у Волинській обласній філармонії.

Текст до пісні спільно написали Поліна Республіка і лідер «Фіолету» Колос (Сергій Мартинюк). Над аранжуванням і зведенням композиції працював гітарист «Фіолету» Микола Тимощук.

Як розповів Колос, «пісня - про життя людей по різні сторони кордону, про різницю між ними і переважання людяності незалежно від того на якій стороні кордону ти живеш».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нашик Показати IP 27 Червня 2013 15:30
Оце воно!!! Тішуся кожному наступному релізу!!
cshj;f до Нашик Показати IP 6 Липня 2013 19:37
колос, палишся ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus