USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українського футбольного арбітра підозрюють у зв’язках з мафією

2 Грудня 2009 15:29
УЄФА на невизначений час призупинила міжнародну ліцензію 42-річного українського арбітра Олега Орєхова.
За повідомленнями німецьких ЗМІ, Орєхова підозрюють у зв\'язках із членами футбольної мафії, заарештованими минулого четверга. В антикорупційному відділі УЄФА з ним було проведено бесіду, після чого арбітра усунено від суддівства міжнародних матчів.
У нинішньому розіграші Ліги Європи Олег Орєхов обслуговував матчі «Аустрія» - «Войводіна» (4:2), «Ельфсборг» - «Лаціо» (1:0), «Вентспілс» - «Херенвен» (0:0) і «Базель» - ЦСКА (Софія) (3:1). Жоден із цих поєдинків не належить до тих, про котрі УЄФА повідомляла, що вважає їх договірними, нагадує Тurnir.com.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 2 Грудня 2009 16:14
Ось приблизно так і потрібно боротись із корупцією. Круто УЄФА взялися за цю справу. Можливо варто їхніх спеціалістів та й запросити у нашу політику????? А????????
OrestN Показати IP 2 Грудня 2009 22:14
а що ж тут дивуватись, "спортом" ворочають кримінальні мажори з ізраїльськими паспортами, а ви фанати чубтесь у пивному мареві!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus