USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Луцьку провели свято морозива. ФОТО

22 Травня 2011 14:45
В центральному парку культури та відпочинку Луцька 21 травня безкоштовно роздавали морозиво – тут відбувалось свято морозива від торгової марки «Рудь».

Як розповів маркетолог ПАТ «Житомирський маслозавод» (ТМ «Рудь») Юрій Процик, тривало дійство близько п'яти годин, а участь у святі взяло кілька тисяч людей.

Організували захід здебільшого для дітей, яких цього дня у головному парку міста була сила-силенна. Малюків розважали конкурсами, співами і танцями, а солодкими призами заохочували до активності.

Змагались юні любителі морозива у вправності малювати, складати віршовані рядки, імітувати звуки природи.

Найрозкутіші та найкмітливіші отримали подарунки: пакунки з морозивом, розмальовками, розкладом занять, блокнотами із символікою ТМ «Рудь».

Діти і дорослі залюбки фотографувались із живими іграшками, які допомагали ведучому проводити свято.

Крім цього, дітлахів веселили артисти з міста Калуш – клоуни та фокусники.

«Цього дня ми безкоштовно роздали близько 60 кілограмів морозива», – зазначив маркетолог ПАТ «Житомирський маслозавод» Юрій Процик.

























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Vigilante Показати IP 23 Травня 2011 00:14
В Україні вже давно немає морозива. Є суміш кокосової і пальмової олій + китайське сухе молоко, приправлене стабілізаторами, емульгаторами і барвниками. Їсти ЦЕ небажано, а дітям давати і взагалі небезпечно для їх здоров'я. Оскільки думаючі люди для себе висновки вже давно зробили і перестали купувати це гуано, виробники вирішили організувати "свято морозива", щоби на початку сезону підштовхнути попит серед інших верств населення, які роздумами собі голову не заморочують. Особливо сумно, що від жадібності продавців лайна і від тупості своїх батьків страждають діти, які прийшли на "веселе свято, організоване добрими дядями".
VSC до Vigilante Показати IP 23 Травня 2011 10:46
Правда. Поддерживаю.
Лучанин до Vigilante Показати IP 23 Травня 2011 21:35
100%! Але 1 раз в рік здоровій дитині на такому святі можна з'їсти 1 порцію, тим більше відсотків так з 30 точно на землю впаде. Принаймні моя дитина була дуже щаслива і винахідлива - зумів зібрати подарунки "нахаляву". Все ж таки такі свята мають бути, а приймати в них участь чи ні мають кожен має вирішити сам для себе. Інше питання що треба разом з тим лайном! випускати ще й натуральні речі...
!!! Показати IP 23 Травня 2011 09:37
Кожен робить свій вибір, морозиво люблять всі діти і для них це була радість. А це основне. Найлегше ганити "веселе свято, організоване добрими дядями", зробити щось своє набагато важче, правда?!
Старожил Показати IP 23 Травня 2011 14:16
є вихід- купити мороженицю -закладаючи натуральні інградієнти і свіжі чи морожені фрукти отримуєте поживне і не шкідливе морозиво. правда не за 5 хв -треба трохи зачекати.
ліберал Показати IP 23 Травня 2011 17:44
св"ято і піар це добре, але морозиво від "Рудь" вже давно перестало бути еталоном якості. після частування ним відпдає бажання куштувати це морозиво назавжди..
Витамина Бум Показати IP 23 Травня 2011 20:00
А мені Рудь нічого таке. Хоча Ажурівську "полуничку" люблю найбільше. Якби не така ціна то їла б щодня:) Думаю, що луцьке морозиво не краще, але свят вони дітям не влаштовують, а так хоч на халяву дітвора собі наскакалась:)
випивоха Показати IP 23 Травня 2011 20:14
Вітаміна зневірилась в чоловіках, зате любить морозиво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus