USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В Україні «взялися» за YouTube

2 Квітня 2013 18:24
Нацкомісія з питань захисту суспільної моралі вимагає усунути порушення норм суспільної моралі на YouTube, - повідомляє інтернет-видання «Українська правда».

Про це йдеться у листі глави Нацкомісії Василя Костицького до Інтернет асоціації України щодо проведення аналізу інформаційного простору.

«Доводимо до вашого відома, що за результатами аналізу Інтернет-ресурсу «Youtube.ua» у період з 11 по 15 березня 2013 року виявлені порушення норм суспільної моралі, а саме відеоролики з вживанням нецензурної лексики та приниженням жінок за ознакою статі», - йдеться у документі.

«Враховуючи вищевикладене, просимо вас розглянути питання про запобігання порушень законодавства в Інтернет-просторі в майбутньому», - додали у Нацкомісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонімус Показати IP 3 Квітня 2013 00:19
вони там що - довбанулись? хочуть підігнати інтернет під власну збочену цензуру?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus