USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Велодень, «Аншлаг любові», мафія. КУДИ ПІТИ У ВИХІДНІ

27 Травня 2011 16:22
Завершити весну розважальні заклади міста пропонують переглядом вистави про кохання, участю у мафіозних та пляжних вечірках, а також поїздкою на велосипеді.
Театр
У волинському обласному музично-драматичному театрі на камерній сцені покажуть прем’єрну сумну комедію «Аншлаг любові» режисера-постановника Дмитра Мельничука. Вистава за твором Олександра Марданя відбудеться 27 травня, в п’ятницю о 19:00.
Твір розповідає історію любові, яка розгортається на сцені театру та за його кулісами. Гра, обман, маски та зрада – усе це поєднує сумна комедія.
Квитки на виставу коштуватимуть 15 гривень.
У суботу, 27 травня, о 18:00 на великій сцені театру гратимуть трагіфарс на дві дії за твором французького письменника та філософа Альбера Камю «Калігула».

В основі сюжету – історія життя римського імператора, який увійшов в історію як один з найжорстокіших тиранів. Герой прагне досягнути неможливих цілей, нехтуючи людськими почуттями і визнаючи лише жорстокість.
Ціна на квитки – від 8 до 30 гривень.

Про спокусницю Кармен розповість однойменна вистава за новелою Проспера Меріме у постановці режисера Петра Ластівки. У музичній драмі на дві дії йдеться про циганку, що закохує в себе військового та врешті-решт обманює його. Це призводить до вбивства і розчарувань.
Початок – о 18:00, квитки – від 8 до 30 гривень.

Для дітей у театрі покажуть виставу на дві дії «Бременські музиканти». В основі постановки Олександра Якимчука – історія про пригоди бродячих артистів і гордовитого короля.
Почнеться дійство о 12:00. Квитки – від 6-8 гривень.

У театрі «Гармидер» у неділю, 29 травня о 19:00 гратимуть виставу «Містерія любові». Вона розповідає, яким різним може бути кохання. Вистава поділена на три частини, кожна з яких – це міні-історія про кохання між чоловіком та жінкою.
Ціна на квитки – 10 гривень.

Волинський академічний театр ляльок 29 травня покаже виставу «Кіт у чоботях» за казкою Шарля Перо. Розповідь про хитрого кота, який перетворив свого хазяїна на маркіза та одружив з донькою короля, почнеться о 12:00.
Ціна квитків – 5-7 гривень.

Світські вечірки
У п’ятницю, 27 травня, нічний клуб «Золото» пропонує завітати на вечірку «У гостях в Дона Карлеоне». Вечір присвячений 30-м рокам минулого століття та одному з найзнаменитіших гангстерів і мафіозі в історії.

За пультом гратимуть ді-джеї Маяк та Дастін. Паралельно у ландж-ресторані стартуватиме гра «Мафія». Вхідний квиток коштуватиме 50 гривень.
У клубі Seven Show Bar у п’ятницю, 27 травня, почнеться вечірка «Папараці», на якій вибиратимуть чергового героя для професійної тематичної фотосесії. Аби мати можливість потрапити в об’єктив камери, досить заплатити 50 гривень за вхід.
У нічному клубі «Метро» 28 травня о 22:00 в рамках благодійного проекту «Чутливі серця» відбудеться вечірка Sly Kids. Для глядачів співатиме львівський гурт «doMANI» та гратимуть луцькі ді-джеї Well, Володя MIX, Salvador, Dima Slash та Tockaya.
Також у програмі передбачене вогняне шоу від Анни Лотос, розважальні конкурси та призи найактивнішим учасникам. Вхідний квиток коштує 40 гривень.
У клубі «Золото» у суботу, 28 травня, о 22:00 відбудеться захід до Міжнародного дня блондинки. Гратимуть ді-джеї Jenya Shock & Pee dj сети у стилі ритм-енд-блюз.
Для жінок з білявим волоссям вхід безкоштовний. Для чоловіків квиток коштуватиме 40 гривень, для шатенок, брюнеток та рудих – 30 гривень.
Seven Show Bar 28 травня о 21:00 покаже черговий фільм виробництва коміків Андрія Котищука та Юрія Шевчука. Після показу короткометражної комедії відвідувачів чекає дискотека. Вхід коштуватиме 50 гривень.
У клубі Hollywood 28 травня пропонують відсвяткувати початок теплої пори року на вечірці «Привіт, літо!». Вечір почнеться о 22:00. Ті, хто дотримається дрес-коду та прийде з пляжними аксесуарами, зможуть потрапити на вечір безкоштовно. Для решти ціна за вхід становитиме 50 гривень.
До Дня прикордонника 28 травня кафе «Гарнізон» організовує військову вечірку. У програмі – конкурси, виступ Юрія Поліщука, посвята у почесні прикордонники з видачею «військового квитка» та змагання на чоловічу силу та витривалість.
Вхід безкоштовний. Початок – о 20:00.
У неділю, 29 травня, нічний клуб «Золото» запрошує студентів на молодіжну вечірку. Гарний настрій обіцяє забезпечувати ведучій FenOm, а музичний супровід – ді-джеї Kosik & Fern. Вхід вартуватиме 30 гривень для чоловіків і 20 для дівчат. При наявності студентського потрапити на вечірку можна безкоштовно.

Жива музика
У клубі «Майдан» 27 травня, у п’ятницю, виступатиме гурт «Чорні черешні». Музбенд на чолі з Юрієм Поліщуком виконуватиме власні композиції та кавер-версії рок-балад. Вхід коштує 30 гривень. Початок – о 20:00.
В клубі «Оболонь» виступатиме івано-франківська команда «Цвіт кульбаби». Музиканти гратимуть композиції у стилі фольк-рок. Посухати молоду команду із західного міста України можна за 40 гривень. Початок о 21:00.
У Центрі культури та дозвілля ВНУ до Дня Європи відбудеться концерт бас-гітариста Кшиштофа Щєраньскі «Gloria Vitae: 20 років з Україною». У концерті братимуть участь композитор Сергій Шишкін, Зоряна Нестерук, тріо «Лелія» та «Нота Нео». Вхід вільний, початок о 18:00.
У неділю в клубі «Майдан» виступатиме рок-команда з Луцька King Size. Концерт почнеться о 21:00. Ціна на вхід – 25 гривень.
У клубі «Оболонь» у неділю, 29 травня, виступатиме музичний колектив «Ріплей». Команда складається є колишніх часників гурту «Копірайт», а також нової вокалістки. Початок – о 21:00, ціна квитка – 30 гривень.
Вуличні акції
28 травня, у суботу, лучан запрошують пересісти на велосипеди та проїхатися вулицями Луцька в колоні з кількома десятками любителів двоколісного транспорту. Збір учасників акції «Велодень» почнеться о 9:30 на Театральному майдані.
Таке дійство відбувається в Луцьку та Україні не вперше і має на меті популяризувати здоровий та активний спосіб життя. В акції можуть взяти участь усі бажаючі.
Цими вихідними завершується «Тиждень правди», який організувала студія «Правда-про». Отож, у п’ятницю ввечері на Театральному майдані лучани зможуть переглянути фільм «Чорна п’ятниця», що розповість про забобони «п’ятниці 13-го».
У суботу продемонструють фільм «З сатаною на ТИ» про зв’язок сатанізму з майбутнім апокаліпсисом. А у неділю покажуть документальний фільм «Битва екстрасенса» про провидців.
У неділю в Палаці культури Луцька пройде творчий звіт Волинського центру дозвілля молоді «Естет». Початок о 12:00, вхід – вільний.
У неділю, 29 травня, о 17:00 лучан запрошують на офіційне відкриття другого Всеукраїнського благодійного фестивалю духовної пісні «Волинський благовіст» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей за участю митрополита Луцького і Волинського Ніфонта. Почато о 17:00.
Кіно
У кінокомплексі «Адреналін» показуватимуть комедійне аніме «Панда Кун-фу-2», що йтиме в 3D-форматі. В основі сюжету продовження історії про панду По, що стикається з лиходієм, який планує завоювати країну. Аби зупинити поганця, По звертається до свого минулого і знаходить силу, що допоможе зупинити завойовника.
Сеанси кіно – о 9:00, 13:50, 18:40 та 23:30. Квитки коштують від 25 до 50 гривень. Режисером стрічки є Дженіфер Ю, а ролі озвучували актори Джек Блек, Жан-Клод Ван Дам та Анджеліна Джолі.
Крім того, «Адреналін» пропонує переглянути стрічку Малькольма Венвіля «Кримінальна фішка від Генрі» з Кіану Рівзом у головній ролі. Героя мелодраматичної комедії звинувачують у злочині, якого він не робив, – пограбуванні банку. Відсидівши строк, герой повертається до фінустанови, аби взяти своє.
Кіно показуватимуть о 13:45, 18:30 та 23:15. Квитки коштують від 20 до 40 гривень.
О 15:20, 18:45, 20:35 та 22:25 кінокомплекс показуватиме мелодраматичну комедію «Поцілуночок». Квитки коштуватимуть від 20 до 30 гривень.
Стрічка Барбари Топсеє-Ротенборг розказує про шкільну любов між незграбним та дивакуватим парубком Віктором та першою красунею школи, яка є дочкою заможних батьків.
Також в кінотеатрі показуватиму стрічки, про які ми розповідали раніше. Це бойовик «Форсаж-5» о 9:00, 11:10, 15:55 та 20:40 (ціна – 20-40 гривень), пригодницька комедія «Пірати карибського моря: на дивних берегах» о 11:00, 15:50 та 20:40 (ціна – 30-50), мультфільм «Чарівна пригода» о 10:20 (ціна квитків 15-20 гривень), «Барбі: таємниці феї» о 12:00 (ціна квитків 15-20 гривень), «Космічний спецназ Гарфільда» о 13:30 (ціна квитків 15-20 гривень) та «Таємниці аббатства Келс» о 17:10 (ціна квитків – 20-30 гривень).



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оля С. Показати IP 27 Травня 2011 18:35
Гарна стаття,великий вибір відпочинку.Дякую)
ursa Показати IP 28 Травня 2011 01:24
ВЕЛОДЕНЬ. "в колоні з кількома десятками любителів двоколісного транспорту" - такая фраза была бы актуальна в 2007 году. Тогда нас было около 30. Все последующие годы количество участников исчислялось СОТНЯМИ ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus