USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відкрили гарячу лінію для свідків НЛО

13 Квітня 2011 10:19
У місті Нью-Йорк відкрили першу міську «гарячу» телефонну лінію для тих, хто став свідком появи НЛО і хотів би обговорити це.

За повідомленням AOL News, телефонну лінію відкрив 68-річний пенсіонер Джозеф Капп. Дід говорить, що сам був очевидцем польоту інопланетного апарату, і вже давно займається питаннями вивчення невпізнаних об’єктів.

На думку Каппа, відкриття спеціальної «гарячої лінії» допоможе людям отримати необхідні консультації, а також позбавить їх від страху потрапити в незручне становище через свого оповідання про літаючі тарілки.
Житель Нью-Йорка зазначив, що часто свідки польоту НЛО соромляться повідомити когось про побачене, оскільки бояться, що з них сміятимуться, а відкрита ним служба уважно ставиться до дзвінків і повідомленнями очевидців.

При цьому пенсіонер підкреслив, що співробітники гарячої лінії - не такі вже наївні люди, які вірять усьому історіям про можливу появу НЛО. Як підкреслив Капп, оператори лінії в змозі відрізнити за описом НЛО від зірки або штучного супутника планети.

Для Каппа відкриття гарячої лінії з питань НЛО стало не першим проектом, присвяченим позаземним цивілізаціям і їх можливим візитам на Землю. Так, нью-йоркський пенсіонер вже протягом кількох років керує засіданнями групи очевидців НЛО, а також веде блог, присвячений інопланетянам.

Дзвінки від свідків польоту НЛО гаряча лінія Джозефа Каппа приймає цілодобово сім днів на тиждень, - зазначає видання "Кореспондент" .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus