USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинянка на проекті «Міняю жінку». ІНТЕРВ’Ю

25 Квітня 2014 21:58
Як почувалася горохівська мама серед видобувних комбінатів Кривого Рогу, мали змогу побачити глядачі телеканалу «1+1». Так, горохівчанка Оксана Гнатишин стала учасницею проекту «Міняю жінку» і помінялася чоловіками з мешканкою Кривого Рога Інною. Про враження учасниці шоу від нового чоловіка та загалом від проекту пише "Сім'я і дім".

Інформаційне агентство Волинські Новини вже повідомляло про те, як знімальна група каналу «1+1» упродовж тижня гостювала в найпівденнішому волинському райцентрі. Але то була версія тих, хто споглядав за усім процесом збоку. Відповідно до домовленості з медіа-структурою, головна героїня не має права спілкуватися з пресою до виходу програми в ефір. У вівторок о десятій вечора вся Україна побачила різницю між Гороховом та Кривим Рогом, тож сьогодні - оперативна розмова зі сміливою горохівчанкою Оксаною Гнатишин, яка зважилася взяти участь у телепроекті.

– Оксано, що спонукало вас до участі в телешоу «Міняю жінку»?

– Ой, навіть не знаю, з чого починати. Я заявку не подавала (Посміхається. – Авт.). Усе почалося зі звичайного дощу. За вікном лило, а ми з дочкою Оленкою дивилися телевізор. Тут пішла рекламка передачі «Зміни свою професію». А я багато років працюю бухгалтером, проте все життя мріяла працювати з дітьми. Ото моя доця знайшла в інтернеті заявку і почала писати: «Моя мама малого зросту, бабуся її колись не відпустила вчитися в педучилище до Луцька, бо думала, що вкрадуть» (Сміється. – Авт.). Ну й надіслала. Нам відписали, що наша заявка сорок дві тисячі з гаком за рахунком.

Здавалося, шансів нема, однак днів за чотири дзвонить телефон, голос у слухавці каже: «Вітаємо, ви пройшли попередній відбір. Запрошуємо вас на фінальний кастинг на студію імені Довженка».

Наступник кроком було переконати чоловіка поїхати до Києва. Коли розповіла йому всі нюанси щодо подачі заявки, він просто посміхнувся й по-доброму сказав: «Ти якась в мене ненормальна». Але якось його вмовила, тож ми поїхали на вікенд у столицю. На кіностудії черга така, наче до мавзолею. І тут охоронець запрошує наступних. Я смикнула, що або зараз, або ніколи, бо увесь день мій Коля чекати не буде. Повз обурені погляди та репліки я прошмигнула. Якщо відверто, то навіть не хвилювалася, основною метою була не участь, а просто поглянути, як усе відбувається за лаштунками. Тому на всі запитання відповідала відверто. Коли запитали, як мене знімати, жартома сказала: «Щоб я була висока і худа». Це неабияк розвеселило комісію. Також випитували, чому хочу бути саме вихователем. Я відповіла, що бухгалтерія – то не моє. Потім ще анекдотика приліпила туди. Одне слово, вони були вражені й сказали чекати дзвінка.

Щойно вийшла, чоловік запитує: «Пройшла?», на що я парирувала: «Та де там пройшла, плела їм казна-що». Тож ми пішли гуляти Хрещатиком. Напевно, у мене карма шоу-бізнесу того дня була, бо натрапили на «Караоке для дорослих», яке вела Ольга Сумська із чоловіком. Так мене в журі обрали! Довелося допомогти закоханій парі зі Львівщини виграти, хоча там одна жіночка із Донецька дуже гарно співала. Тільки відзнімалися в «Караоке», пройшли кілька метрів, до мене підійшли і запропонували… знятися у рекламі одного прального порошку! Одне слово, коли приїхала в Горохів, то було що розповідати.

– Яке було продовження спілкування з телеканалом?

– Є ще одна причина, чому захотіла піти на канал «1+1», – це сусід. Моєму сину Любомирові робили операцію на сердечку в рік та два місяці. Йому не можна зараз хвилюватися. Та тільки він трохи підріс, зрозуміло, що разом із сестрою почав бавитися, бігати, плакати. А от сусідові це не подобається і край. Все йому грюкає, все йому бахкає. Він приходить, ледве двері не вибиває, матюкається такими словечками, що навіть у дорослих вуха в’януть. Я вже мовчу про те, що погрожував малим. Діти під’їздом бояться ходити, бо він до них кидається. Якщо повертаюся разом із ними додому, то повірте, що чую услід явно не «Добрий вечір». І то ж не тільки до мене таке ставлення, а практично до всіх мешканців під'їзду. Скільки ми вже не писали на нього, та все дарма, він колишній працівник певних структур, то зв’язки тримає. Вже була думка продати квартиру (як зробили деякі), але потім передумала – чого я маю своє майно продавати через якогось сусіда. Ото й вирішила розповісти про свою біду № 1 на всю Україну. Певна річ, це все розповіла на кастингу «Зміни свою професію».

Коли пролунав дзвінок з «1+1» із пропозицією брати участь, я відмовила, мовляв, пожартувала. Тим паче, то треба їхати до Києва. А куди від сім’ї поїду на такий тривалий період? І буквально через трохи в нас із сусідом була дуже велика сварка. Проплакала весь вечір, потім ще й на роботі вранці. І саме в той момент знову зателефонували з каналу і запропонували альтернативу – проект «Міняю жінку».

– Яка ваша реакція була?

– Чесно? Був шок, і я не знала, що відповісти. Але мої дівчата-співробітниці почали аж скандувати, щоб погоджувалася. Я дала згоду. Але лишалося найголовніше – «потішити» цією новиною чоловіка. Він у мене суворий, хоч добряк. Рятувальник, як-не-як. Тому коли подзвонила йому і сказала про шоу, то у відповідь в слухавці почула «пі-пі-пі» (вибив). Сказати, що він відмовлявся, то нічого не сказати (Сміється. – Авт.). Проте на його день янгола (19 грудня) я та редакторка «1+1» по скайпу привітали чоловіка та якось переконали.

Потім почалася така рутина, що я вже не рада була. Спілкувалися по скайпу практично щодня. Випитували майже все про сім’ю, про характер чоловіка, про мене, про сусіда. І які ж вони професіонали – мій телевізійний чоловік з Кривого Рогу був ідентичний моєму сусідові! Треба ж було до такого попасти. Тим паче, я просила, щоб в іншій сім’ї було багато дітей, хай хоч п'ятнадцять. А там не було жодної дитини…

– Коли знали точно, що їдете в Кривий Ріг?

– Передовсім у мене запитали, якою я хочу бачити ту, що приїде до мого чоловіка. Я відповіла, щоб була велика, повна і щоб багато говорила. На що мені редакторки сказали, що, напевно, немає такої, щоб більше говорила за мене (Сміється. – Авт.). А куди мене повезуть, то ніхто не казав. Спочатку знімальна група приїхала в Горохів, зняли нашу сім’ю. Великий прикол стався, коли друзі були на пікніку, а я раптово прийшла не сама, а з телевізійниками. То моя подруга зізналася, що ще ніколи з переляку не фарбувала одночасно губи та очі. Загалом же багато чого треба було робити за сценарієм – в той момент готувати, в інший показати якусь емоцію.

Потім сказали, що вранці їдемо, тому треба взяти обидва паспорти і все, що вважаю за потрібне. Тобто я не знала, в яку країну їду і що брати – хутро чи купальник. Хай як благала, щоб хоч натякнули, який одяг брати, усе дарма. Дозволялося з собою брати хоч десять валіз. Повезли мене та редакторку Наталю, з якою постійно жила у нового чоловіка, до поїзда у Луцьк. Купили квитки, посадили у вагон і сказали виходити на станції «П’ятихатки». Вийшли, нас чекав бус. Поїхали ночувати у готель. Я була впевнена, що їду в сільську родину Дніпропетровської області, де буде багато дітей. І прикол в тому, хай де ми були – в готелі, на дорозі – скрізь було сховано напис «Кривий Ріг». Жодної таблички, плаката.

– Перша зустріч в найдовшому місті Європи?

– Щойно вийшли в дворі багатоповерхівки, бабульки біля під’їзду почали відразу випитувати звідки. Відповіла, що з Волині. А вже в коридорі сусідка запитала, чи я до Саші. Коли сказала, що так, то жіночка так похитала головою, що я відчула, що буде «весело».

Заходжу я до того Саші, а там накурено, що хоч сокиру чіпляй. Знімальна група вимагала, щоб я правдиво сказала своє перше враження, а я ж вихована – не стала господарів ганьбити на всю Україну. В квартирі – тихий жах, проте я сказала, що нормально. Це телевізійників трохи розчарувало. Я подумала, що фінанси не дозволяють жити краще, але потім зрозуміла, що помилилася. Там телевізор за п’ятнадцять тисяч, а штора висить на мотузці та пилу сантиметровий шар.

– Перше враження від нового чоловіка?

– Жахливі враження. Подумала, що втрапила жити до горохівського сусіда. За умовами проекту, в мене забрали всі гроші, харчі, які везла в поїзді, та мобільний. Тобто я повністю залежала від того, що покладе в тижневий бюджет «мужиньок». Відчинила холодильник, а там одна пекінка і якась маячня. Почала читати сімейний статут. Він – лікар-терапевт, сімейний лікар. Жінка ніде не працює, бо не дозволяє. Мама-свекруха – заслужена вчителька хімії та біології. Рідна сестра – головний лікар, племінниця – пластичний хірург. Ото я влипла! Це було перше, що спало на думку. А ще здивувалася – як в такому срачі живуть інтелігенти.

Потім прийшов той цілий Саша. Одягнутий, наче безхатько, п’яний, як чіп. Перша його фраза: «Почему дверь открытая?». Перші три дні він був саме у такому стані, а на четвертий трохи почав відходити. Другим його звертанням було: «Откуда? А, бандеровка!», на що я парирувала: «Не бандерівка, а патріотка України». Але, до його честі, перейшов на українську, і це мені дуже сподобалося. Саша почав вихвалятися: «Ти попала! В рай попала. Тобі не треба нічого робити! А куди моя поїхала?». Я не стрималася й пожартувала: «О-о-о, троє корів, шестеро свиней, кури, качки». То він ще більше стішився: «О, правильно, хай знає як то корів доїти». І якщо відверто, то ми з ним хоч нареготалися від душі. Весело було мені, йому та всій знімальній групі.

– Що здивувало ще в статуті?

– Неприємним було те, що грошей він не поклав. Там мама випрошує їх у тата. Коли попросила купити мінералку, то натякнув, щоб пила воду з крану. Як наполягла, то купив пляшку мінералки мені та пляшку горілки собі. Я спочатку щось пробувала пояснити, мовляв, я хоч 500 гривень вашій залишила. Та він не реагував. Саша – чоловік без комплексів. Він міг роздягнутися догола й ходити по квартирі. Мовляв, він у себе вдома ходить так, як хоче. Дивний трохи. З одного боку хвалився, що щодня має 200 гривень, але з іншого – він щовечора брав пляшку дорогої горілки та шоколадку і сам це все вживав. Хоча б раз нам запропонував. Кадр ще той! Це якщо не вживати слова «жлоб». Крім того, він депутат міської ради ніби, фотки висять з Ганною Герман. Також називав себе Казановою, ніби він увесь під’їзд… передружив.

– Як витримали тиждень?

– Сама не знаю. Це був жах. Уже казала, що іншим таланить до нормальних людей, а мені… Я так зрозуміла, що вони живуть сьогоднішнім днем і їм так добре. Тим паче, в обох другий шлюб, живуть разом тільки шість років. Мені більш приємно було спілкуватися з його друзями. Вони більш щирі та прості.

Ще за сценарієм мала бути сцена примирення. Спочатку редактори планували її в басейні. Я відрубала, що за жоден гонорар на таке не піду. Потім вирішили зробити це на дискотеці. Що я роблю? Підходжу до якоїсь дівчинки і швиденько пояснюю, що з Волині, і прошу, щоб її друзі постійно запрошували мене на танець. Усе для того, щоб чоловік навіть не мав змоги підійти. В кінцевому результаті вийшло так, що він у своєму рідному місті з клубу виходив сам, а я – у величезній компанії криворіжців. Знімальна група була шокована, що в чужому Кривому Розі так зорієнтувалася.

Коли знімали сцену сварки, то я перейшла на російську. Так і сказала Саші «Через такого, як ти, я навіть поганити українську не буду! Увесь тиждень мене ганьбив, знущався, а тепер на себе подивися».

– Якою була зустріч з іншою мамою?

– В київському ресторані Інна сказала, що в Горохові їй було божественно, що вона ніби в найкращих родичів у світі побувала. А що я? На жаль, з ними контактувати в майбутньому не зможу, бо не стану спілкуватися з таким зазнайком, який, крім свого я, нічого не бачить.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
Всезнайко Показати IP 25 Квітня 2014 22:58
коментар було видалено
Макс12 до Всезнайко Показати IP 25 Квітня 2014 23:40
це точно,спортили вони себе артисткою з Горохова
ху до Макс12 Показати IP 25 Квітня 2014 23:44
меле тим язичком без толку
ххххх до ху Показати IP 25 Квітня 2014 23:50
Ну і в мами Горохівської поведінка і по великому рахунку любить бухнути,та пожалій ти дитину,щоб не нервувалася,
Маруся Показати IP 25 Квітня 2014 23:14
"Інтелігентна" дама). А чоловік (Саша) - афганець, шкода його....
Маня..... до Маруся Показати IP 25 Квітня 2014 23:51
егеж(((
Маячня*** Показати IP 25 Квітня 2014 23:23
Не було нічого цікавого дивитись,,особливо на Оксану з Горохова,,це думка всіх,хто дивився цю передачу, вона ніколи не готовить,і не прибирає, якби не чоловік і ремонту не мала би, а було ,як в Крив.Розі, Лікар непоганий і дружина його,гарно зіграли,а тут та мова неадикватна і п'яна Оксана вона частенько п'яна і в наявості ,лайки , особливо слово (лох),говорять , що часто вона так називає свого чоловіка і спортили проект,хоча раніше він сприймався телеглядачами,і куди їй ще пертися на передачі,сиди вдома і працюй,приведи себе в порядок,змінися,подивись,яка жінка гарна приїхала )))
Район Показати IP 25 Квітня 2014 23:27
Ага ж Кривий Ріг супер,а та ,як її Оксана і і тут рейтинг Горохова не підняла,яка напевно вдома така і там***
Ой Показати IP 25 Квітня 2014 23:30
Чого всіх сереш,тобі напевно недогодить ніхто і Крив.Ріг і Горохів,,на себе подивися,і,що люди про тебе говорять
Маруся111 до Ой Показати IP 25 Квітня 2014 23:31
Дійсно,хат та Оксана на себе подивиться,вона напевно взагалі ні дочого 138 росту
Оге ж((( Показати IP 25 Квітня 2014 23:34
коментар було видалено
Макс12 до Оге ж((( Показати IP 25 Квітня 2014 23:38
коментар було видалено
оце так Показати IP 26 Квітня 2014 09:26
Після інтерв'ю передивилася передачу... і виявляється, що ХАМКА і ******* - звізда Оксана... Кожен живе - як бажає... і можна тільки придивлятися, приміряти інші "ролі" - і робити висновки... Хоч і з Горохова, але полішка ше та... мабуть так життя проживе - і не збагне, що НІХТО НІЧОГО НІКОМУ НЕ П О В И Н Е Н а от стосовно IQ - потішило=)))))))))))))))))))) клас,такого не зрежисуєш
Юля Показати IP 26 Квітня 2014 10:11
Подивилась передачу і зрозуміла, що висновки з проекту зробив тільки IQ. В нього бідного в кінці аж сльози появились. А Оксаниному чоловікові пораджу не потурати у всьому дружині і тещі. Гарний хлопець, а веде себе. як школяр перед вчителями (коли щось не вивчив). Дійсно, крім вияснювання відносин, Оксана себе ніяк не проявила. Хоча як мама і господиня видно не погана.
Сергій Показати IP 26 Квітня 2014 13:41
Ну і сімейка ,,Жлоби з Кривого рогу,,,Волиняни приїздять ,щоб навчити ,культурі ,але б*дло назавжди ,,,їх не перевиховаєш,,,
Сергію, до Сергій Показати IP 26 Квітня 2014 14:25
Волиняни можуть навчити, якщо власне з культурної "породи".... а тут і цю горохівську маму, ні ненависті...ТО ХТО Ж ПІСЛЯ ЦЬОГО Б*ДЛО?
Анатолій до Сергію, Показати IP 26 Квітня 2014 22:39
а що не ясно
віка Показати IP 26 Квітня 2014 14:41
Все це шоу і монтаж за сценарієм, а ви як завжди вірите пліткам....наївні ви люди!!
оля Показати IP 26 Квітня 2014 14:43
я також не вірю...це все кіно, гарно відзняте, а Оксана завсім не така, як її тут намалювали...вона грала свою роль, яку їй дали режисери
антон до оля Показати IP 26 Квітня 2014 14:45
молодець Ксюха...і 3 штуки баксів заробила!!!!!!!!!Нехай заздрять...не всім дано!!!!!
оля до антон Показати IP 26 Квітня 2014 22:36
коментар було видалено
ВОЛИНЯНИН до антон Показати IP 27 Квітня 2014 11:03
коментар було видалено
ужастік до оля Показати IP 26 Квітня 2014 22:32
та вона не грала роль,вона там була така яка є ,всым це відомо,ужас
люда Показати IP 26 Квітня 2014 16:23
Люди схаменіться не пишіть маячні,я колись в Володимері тоже попала на цей проект.Там взагалі правди не показують,а працюють за сценарієм.Коли попала в руки режисера,то мусиш грати під їхню дудку,бо заплатиш штраф.А ,якщо ви розумні ,то порівняйте самі де є господар,а де господиня.З моєї сім"ї.зробили сім"ю алкоголіків,що ми п"єм і немаємо що їсти.А Оксанці ,я не завідую,я уявляю як важко було витримати цей тиждень,варто тільки глянути на його спите лице,та задуті очі.Я як ніхто їх розумію і знаю що в цьому проекті тільки справжні герої,а все остальне брехня.Мені навіть давали текст,я вчила ,а потім знімали.А Волиняни вірять в маячню та обливають брудом.Галину Ілик із Дрогобич взагалі вигнали зі школи вчителя укр мови,за те що вона аморально себе вела на проекті,а в неї був просто такий сценарій.Що вона навіть не догадувалась як його змонтують.Я говорила в понеділок по одній темі,а мене монтували в середу до другої теми.А в кінцевому получився сценарій який хоче мати режисер. А вас волинян прошу подякувати за роз"яснення,а то б ви дальше б дивилися"міняю жінку" і сльози впускали. Дякую.
умка!!! до люда Показати IP 26 Квітня 2014 22:35
не один розлучився після цього,але там сценарій був її *маленький язичок"
Карина Показати IP 26 Квітня 2014 17:21
Для чого тоді йти в такі проекти..щоб потім за одержані гроші все життя відмиватись від зрежисованого бруду?
Олічка____ до Карина Показати IP 26 Квітня 2014 22:30
а в артистки як Ви кажете на неї і в її мами без сценарію повно бруду,що мама і доця горілочку полюбляють, ,не 3 тис.баксів вона взяла а 8-10тис.грн.дають за такий проект,дуже шкода чоловіка,після цих передач і Микола покине,не витримає той дурдом ,не обсуждати Крив.Ріг і сусідів в микрофон,а дивитись на себе ,там всі нормальні сусіди,я знаю,бо проживаю в гуртожитку.
уха до Олічка____ Показати IP 26 Квітня 2014 22:38
так точно хай дивиться на свою сім'ю,ну і там адамси ,ух
Іра Показати IP 27 Квітня 2014 08:50
Я,живу також навпроти Оксани І як ніхто знаю її характер,доброї,веселоЇ.жінки. Там наоборот чоловік Оксани тещою керує.А те що в неї сусід дибошир ,який постійно лякає,обзиває,за те що дитина бігає по хаті, зрозуміло одразу ці всі відгуки пише сусід Оксани, Олег на прозвисько "Опер "який рахує себе за нормального сусіда.Олег, Оксана тебе, не чіпає,і не лякай ти її.Тому що всі чотири гуртожитки знають що ти, більше десяти років продаєш горілку і споюїш студентів ,всі викладачі закривають на це очі ,Тому що ти завжди їх лякаїш своєю міліцією.А ти не думаїш що влада міняється і може за тебе взятися і твоя міліція тоже міняється.Я, не раз чула ,як ти обзиваїш їхню сім"ю .На тебе тільки глянути ,то вже можна злякатися.А ти не задумувався що в них під будинком дітей лякають не бабайом,а "опером"так,так саме тобою.Всі маленькі діти тебе під гуртожитками тебе тоже бояця.Не роби людям зла і не будиш злом покараний.СХАМЕНИСЯ.!!!
Катерина***** до Іра Показати IP 27 Квітня 2014 23:13
Не знаю про кого Ви пишеше,,але всім не вгодеш,боже люди схаменіться,не ображайте один одного,Бог вас осудить.
Григорій до Іра Показати IP 27 Квітня 2014 23:33
Ми знаєм сусідів і цього сусіда,нормальна він людина,багатьом допомагав,виручав з біди,ніколи не відказав, не обіжайте нікого ,як так не боятися в такий час щось писати погане про людей,піди в церкву помолися "Іра" за себе І за мир на землі і не лукав
Світлана до Григорій Показати IP 16 Червня 2014 21:49
Той "опер" ще не одного на той світ відправить зі своїм спиртом. Він "ДУЖЕ ХОРОША" людина і управи на нього ніякої
горохівчанка Показати IP 27 Квітня 2014 19:04
Оксана і мама - зразкові, а всі навкруги фігові
Ірусік до горохівчанка Показати IP 27 Квітня 2014 23:17
маму і Оксану знають всі і бачать,які вони *зразкові*,і що цей сусід також їх споює,ха-ха-ха(((
Горохівчанка Показати IP 27 Квітня 2014 23:21
Ми чули,як вона розказувала всьому району,як вона там знімалась класно,а тут обісралась на всю Україну
НІМЕЦЬ Показати IP 28 Квітня 2014 02:47
я випадково попала на цю телепередачу .... такого взагалі не дивлюсь, але мене охватив сором за ту жінку із Горохова стидоба ..... сценарій не сценарій але поводила себе як цариця, а саме 0 без палочки. я певний період часу прожила на півночі України і спілкувалася із східняками вони добрі привітні люди - ДА ВОНИ НЕ ТАКІ ЯК МИ НА ЗАХІДНІЙ УКРАЇНІ і вони живуть одним днем в них інші принципи і устав але це вам не дає права їх ображати !!!!!!
Українка Показати IP 28 Квітня 2014 14:00
правильно ви говорите,хамство і все...............
Вовік Показати IP 28 Квітня 2014 19:06
Опер, не пиши відгуків, бо як я напишу про всі твої прдєлки на сайті ,то і твоя міліція тобі не допоможе.Те що ти тут бред пишеш це все і сам під магазином розказуїш.А хочиш я опишу усі твої продєлки.Я думаю Годлевський мені повіре.Я бачу ти вже на російській став писати.ДАЛІ БУДЕ..................
Віктор до Вовік Показати IP 29 Квітня 2014 13:19
Боже люди схаменіться городити несінітниці,вже і нового голову вмішали до Горохівських пліток,і взагалі (Вовік ).якщо ти ВОВІК за кого ти пишеш,який опер?,напевно ще і ми підемо до голови,він і нам повіре за плітки ,які ти пишеш....це напевно і ти зробив ці коментарі....
горохівчанка Показати IP 29 Квітня 2014 14:00
Ти живи сто віків, рідний мій Горохів, рідне місто Волині.... і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus