USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська чиновниця - проти пісні і кліпу «Мне все пофиг». ВІДЕО

10 Лютого 2011 17:37
Заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Валентина Загрева вважає, що кліп гурту «Інь Янь» на пісню «Мне все пофиг» пропагує насильство серед школярів
Про це Загрева говорила 10 лютого під час міжвідомчої наради у прокуратурі, - пише ВІП.

«Спочатку, коли з’явилася пісня Костянтина Меладзе «Мені все все рівно», правда, там інше слово, а не «все рівно», яку виконує гурт «Інь-Янь», діти почали масово її співати. Потім вийшов кліп, в якому взагалі іде відверте пропагування насильства», - розповіла Загрева.

Вона зауважила, що в школах вчителі на уроках пояснювали дітям, що так робити не можна і це дуже погано.

«Але було відчуття, що це якась пошесть. Вони масово продовжували це співати», - зазначає вона.
Валентина Загрева заявила, що взагалі не уявляє як таке можна пускати в ефір, адже діти, які переглянуть кліп, будуть наслідувати дії дорослих і вважати, що це нормальні стосунки в родині.

Посадовець заявила, що у школах недостатня кількість посад практичних психологів та соціальних педагогів, які б могли проводити роботу з учнями.

«Важливо, щоб хоча б існуючі ставки збереглися. Дітям потрібно давати чітку відповідь на питання чи добре це чи погано», – додала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Scouce Показати IP 10 Лютого 2011 17:42
насилля насиллям, а те що половина українського продукту пропагує блядство її не турбує?
yav Показати IP 10 Лютого 2011 17:42
ну і зря. вони так прикольно "чубляться"... а "чубляться" - значить, любляться... улюблений момент, це, звичайно, плазмою по бошці і фінал
Степан Показати IP 10 Лютого 2011 17:59
Погоджуюсь з пані Валентиною. Кліп - повний ідіотизм, мало того що традиційно як то у попсі- ні слів, ні музики, ще й демонстрація як треба кохану "по чайнику" виховувати підручними предметами... - Просто мистецтво! Що поробиш, якщо фантазія нашої "богеми" здатна лише на таку творчість. Таким чином пробивається тупість і сірість.
кандитат Показати IP 10 Лютого 2011 18:05
якщо удома така ж атмосфера, то тут кліп не винен.
КОЛЯ Показати IP 10 Лютого 2011 18:28
Дійсно.Дурнуватий кліп.
Ладомир Показати IP 10 Лютого 2011 18:35
За союза такого не було :(
не депутат Показати IP 10 Лютого 2011 20:32
За Союзу і держави УКРАЇНА не було....
Ладомир до не депутат Показати IP 11 Лютого 2011 09:54
А зараз є? Хіба шо на листочку і на карті?
Знаю Показати IP 10 Лютого 2011 21:24
Валентина Загрева дуже розумна і мудра, вольова, дієва і сучасна жінка. Співрозмовника вона розуміє з пів-слова і сама продовжує думку. Поважаю її дуже. Ну, а далі, на 100% солідарний з Степаном..Наша попса не просто маразм і "отстой". Це непоправна шкода, яка непомітно проникає і руйнує внутрішній мораль і духовнийсвіт тих діток, які все це слухають. Сидячи на будь-якому з застіль, ніколи не почуєш від молоді хоча б якої української пісні, бо вони їх, просто, не знають, їх цьому ніхто не вчив. Отаке. А це вже люди, які не матимуть свого етнічно-духовно-культурного коріння...
1 Показати IP 10 Лютого 2011 23:14
А що зараз в школі вчать замість морального кодексу будівника комунізму?
Ірочка Показати IP 10 Лютого 2011 23:51
дякую, посміялася) а стосовно норми - тут важливо що саме для себе можна почерпнути з кліпу)))) от наприклад кліп круто задає "норму" жити у просторій крутій квартирці, плазми, всі діла.... І хлопчик гарненький!)))) Тут головне позиціонування, а не кожен бачить - те, що хоче бачити)
Soldier of fortune Показати IP 11 Лютого 2011 01:51
Усе просто - Меладзе - тесля і струже буратін, бо їх купують. Простою забороною цього не закриєш - адже - заслужений папа Карло постсовкового простору. А буратіни орієнтовані на молодь - у якої адреналін з загальною гормональною збудливістю рве дах і переповює чашу терпіння покоління, яке це вже пережило. Згадайте "Снікерси-уїкерси", "Нас не догонят", "Якщо хочеш кохана, я вибю тобі зуби", "Ета сука-любовь" а тут і "Мнє всьо пофіг" - молодь хаває. Тільки не вся, комусь Бах, а комусь - репертуар Камєнскі та Потапа. Quiqe sum!
Чл.Парт.Дофіністів Показати IP 11 Лютого 2011 02:00
Пофігісти перехаркнули дофіністів. Класний кліп.Давай таких побільше. Не сци браток, анархуя ве спішет. Удар в башку і нету чоловека. Но тут він буде явно що каліка. А тут насеремо у мозг інформогадість І з радістю бу дохнуть-це не пакость. О як надихнули пофігісти членпартіїбригади дофіністів.
Читач Показати IP 11 Лютого 2011 10:00
Яка Україна, то і маємо. Можете замість героїв кліпу уявити будь-кого із політиків. Ще й відео змонтувати. Ото клас буде.
Дебіл Показати IP 11 Лютого 2011 10:25
Фантазії, сублімація, садо-мазохістські приховані (задавлені соціокультурною реалістю) нахили!!! Кліп - реальне прогнозування того, що чекає моральних уродів!
:) Показати IP 11 Лютого 2011 17:58
Підтримую Валентину Ярославівну! Найстрашніше - байдужість. Думаю багатьох це обурює, однак далеко не кожен здатен на конкретні дії. Думаю варто звернутись до відповідних органів... Заборонили ж пісню Барського! І, до речі, з подачі волинян. А дивитись це бридоття і вважати, що зараз все шкереберть - так недовго і самому шкереберть загриміти.
Волиняка Показати IP 11 Лютого 2011 19:21
Попсу-заборонити,інь-янь в Китай,рис вирощувати!
Ваня Показати IP 14 Лютого 2011 22:02
Кліп повне лайно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus