USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські підприємці «крутили педалі» вздовж кордону з Польщею

7 Вересня 2016 11:31
Нововолинські підприємці здійснили велопробіг вздовж кордону з Польщею, проїхавши відстань від Нововолинська до Любомля трасою, якою до них ніхто не мандрував.

Так, з нагоди відзначення Дня підприємця, четверо чоловіків на велосипедах подолали маршрут Нововолинськ – Бужанка – Дарницьке – Пархоменкове – Коритниця – Кладнів – ВИСОЦЬК – Бережці – Старовойтове – Коцюри – Любомль. Об’їхали цю територію Волині за 14 годин. Стартували о 7.00 з Нововолинська і фінішували в Любомлі о 21.30, - повідомляє КОРДОН.

У велопробізі взяли участь Олександр Євстіфейкін, Богдан Бадзюнь, Андрій Рудь та Олександр Троць.

Таким чином нововолинські керівники пропагують здоровий спосіб життя.

Між іншим, дорогою навіть грибів назбирали.

«Дякуємо Богу, що на шляху потрапляли тільки на доброзичливих людей, які допомагали нам. Було по-всякому. Спасибі Грішці (допоміг з ремонтом велосипеду, який в дорозі зламався), братам Юнакам Сергію та Миколі (випадково, але гарно нас зустріли по-українському), Оксані з Висоцька (за теплий прийом та смачну воду), пану Івану з села Пульмо (взагалі за все)», – розповів Богдан Бадзюнь. – Також плануємо подібні велопробіги до Польщі та вздовж кордону від «Ягодина» аж до Білорусі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Майбутнє Показати IP 7 Вересня 2016 11:54
Побільше таких людей, ініціатив, подій. І поменше таких типу "представники влади на першому дзвонику " або "такий-то депутат домоміг перед виборами".
51 омбр Показати IP 7 Вересня 2016 13:26
Краще нехай поїдуть у Володимир і відремонтують з-Т-64бв,більший КПД

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus