USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські бютівці щось подарували Тимошенко, а що - не кажуть

27 Листопада 2009 14:20
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк розповів, що волинський осередок партії «Батьківщина» привітав Юлію Тимошенко з днем народження. У столиці побувала навіть делегація з Волині.
Проте Анатолій Грицюк не розповів, що подарували Прем’єр-міністру України волиняни «Це секрет» - сказав головний волинський бютівець, не уточнивши навіть чи подарували Прем\'єрці квіти чи щось більш матеріально вагоме.
Депутат Верховної Ради України Віктор Олійник розповів, що Юлія Тимошенко у власний день народження зазвичай бере відпустку і проводить цей день в колі сім\'ї. 
Довідково:
Сьогодні, 27 листопада прем\'єр-міністру України Юлії Тимошенко виповнюється 49 років. Судячи з повідомлень ЗМІ, першим політиком, який привітав її з днем народження на офіційному рівні, став прем\'єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін, - пише Кореспондент.
Напередодні ЗМІ, посилаючись на соратників Тимошенко, повідомили, що прем\'єр святкуватиме день народження у Дніпропетровську. Нагадаємо, минулого року своє 48-річчя Тимошенко відсвяткувала в колі сім\'ї. На роботу в цей день вона не приходила.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 27 Листопада 2009 23:36
мабуть щось дорогеньке, але тримають це у таємниці, щоб заздрісники та неприятелі не роздули з цього чогось дурного
Evil Показати IP 29 Листопада 2009 11:58
50 на носі, а шикарно виглядає... А з поста Юки відразу видно тягу до наживи, недарма ж постить такі безідейні однорядкові пости. Чого не зробиш заради приза :)
OrestN Показати IP 29 Листопада 2009 19:04
їй не дарувати щось треба, а в судовому порядку повернути в держмайна все що ВОНА вкрала і переписала на своїх родичів і підставних осіб. Як сказав Ющенко - ВОНА є бомжом: не кола, не двора, не машини, не гектарів землі, не яхти, не літака, не фабрики не бізнеса, як з гуся вода!
Укрїночка Показати IP 7 Грудня 2009 14:55
Хто-хто,а вона не бомж.Вона вродлива,гарна жінка.Вона молодець,тому Україна за неї!!!А Ющенко нехай сидить і не рипається...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus