USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни вийдуть на «червону доріжку» в іпровізованих «Каннах»

11 Жовтня 2013 09:35
Премією «Люди року» нагородять представників малого та середнього бізнесу Волині, державних та громадських діячів, визнаних персон області - усіх тих, хто у 2013 році успішно реалізував масштабні проекти, впровадив новаторські рішення у розвиток регіону в цілому і його окремих галузей.

«Цього року Премія вручатиметься в номінаціях: малий та середній бізнес, промисловість, інвестиції, банки, будівництво, девелопмент, розважально-відпочинкова сфера, рітейл, авто, ІТ та Інтернет, інновації, громадська та суспільна діяльність, культура, спорт тощо», - розповідає співорганізатор Премії, директор журналу «Лише Насолода» Олена Бекеша.

Зі слів організаторів, цього річ вручення Премії планують помпезними заходами. У рамках урочистої церемонії нагородження планується прес-конференція за участю організаторів дійства, генеральних партнерів і медіапартнерів.
Під час церемонії «червона доріжка» гості зможуть потрапити на фотосесію, дати інтерв’ю для телетрансляції і відчути атмосферу Канн. Церемонія вручення премії «Люди року-2013» стане справжнім святом емоцій для тих, хто завітає на неї, - обіцяють ініціатори події.
Відзнаки та статуетки отримають найдостойніші люди Волині на сцені обласного драмтеатру у поєднанні зі святковою шоу-програмою. Завершальним етапом свята буде Світський раут у форматі аристократичного прийому для почесних гостей, лауреатів та партнерів Премії.

Вручення нагороди «Людина року - 2013» відбудеться 18 листопада у Луцьку в рамках Всеукраїнської премії «Люди ХХІ століття».

Зі слів організаторів, гості урочистої церемонії «Люди Року» належать до найбільш заможної, витонченої і елітарної частини нашого регіону з високим соціальним статусом: переможці, партнери Премії, представники державно-політичної, фінансово-економічної та дипломатичної еліти, зірки української естради, представники мас-медіа і високопоставлені гості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Олександр Костянтинович Показати IP 11 Жовтня 2013 09:48
Обов’язково нагородіть і відзначте Бориса Петровича! Ну будь-ласка!
хочу бути номінантом Показати IP 11 Жовтня 2013 09:48
Скажіть будь-ласка, а ще не пізно заплатити бабло за номінацію, чи вже все проплачено?
І Показати IP 11 Жовтня 2013 14:08
І андрія з панни
канни Показати IP 11 Жовтня 2013 14:19
для луцька така церемонія - диковинка) тут навіть немає куди плаття вечірнє вдягнути)
прес-аташе Показати IP 12 Жовтня 2013 10:36
У події будуть спонсори, як і у столичної Премії "Людина Року України". Хто має бажання долучитися у якості спонсора звертайтеся (0332) 297529
Влада Показати IP 12 Жовтня 2013 13:11
Не кожен день у Луцьку проводять подібне, думаю, для нашого міста це буде справжнє свято! Я прийду!
Олена Показати IP 12 Жовтня 2013 16:10
Незабаром у касі Драмтеатру продаватимуться квитки і кожен охочий зможе відвідати подію. Гостей чекає: Червона доріжка / Впливові персони / Папарацці та провідні мас-медіа / Зірки шоу-бізнесу / Вражаючий концерт / Розкішний бенкет / Феєрична атмосфера
Просто Показати IP 14 Жовтня 2013 20:34
"...гості урочистої церемонії «Люди Року» належать до найбільш заможної, витонченої і елітарної частини нашого регіону з високим соціальним статусом..." і цим все сказано.
Наталія Показати IP 19 Листопада 2013 10:35
Одне тільки не радує, що організатор Олена Бекеша рідкісна сволота. Цей факт псує все свято. Тому навіть маючи запрошення на руках, не піду туди, щоб не бачити цю непорядну людину!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus