USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Залізниця здає в оренду VIP-вагон із двома спальнями. ФОТО

5 Серпня 2010 17:09
Львівська залізниця,куди входять волинські залізничники, пропонує нову послугу - взяти в оренду окремий вагон для сімейної чи ділової поїздки в межах України або за кордон.
Про це 5 серпня інформує прес-служба Львівської залізниці.
Зовні цей вагон виглядає, як і тисячі інших, що курсують залізницею по всій Україні. Однак насправді – це дім на колесах.

До послуг клієнтів дві спальні, кабінет зі спальним місцем, ванна кімната та великий конференц-зал, в якому можна провести переговори, послухати музику чи подивитися кіно.

За великим столом у залі накриють смачний обід. У вагоні облаштована кухня і обслуговуючий персонал уміло приготує смачні страви навіть для найвибагливіших клієнтів.

Географія вояжу вагоном-салоном не обмежується Україною. Ним можна подорожувати у всіх напрямках, у яких курсують поїзди Львівської залізниці.
Часових обмежень віп-поїздка теж не має – усе за бажанням клієнта.

У вагоні створено умови, щоб відсвяткувати важливу подію, провести ділову зустріч чи просто відпочити – і все це на колесах.

Замовити вагон-салон можна у пасажирській службі Львівської залізниці, вказавши бажану дату подорожі і її напрямок. Клієнтові одразу розрахують вартість поїздки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
пасажир Показати IP 6 Серпня 2010 09:02
Інтер'єр попахує совком. Цікаво в скільки вильється оренда на 1 добу вагончика?
Микола Показати IP 6 Серпня 2010 17:21
А на плиті ВІП-чайник... :)))))))
Ондрий Показати IP 28 Вересня 2015 04:19
Рагульстан типа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus