USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нарікання та критика міської влади - заказуха, - міський голова

13 Вересня 2016 16:56
Критика - перешкода для розвитку, а невдоволення – «політичне замовлення»: саме так Луцький міський голова Микола Романюк реагує на думки, які не співпадають з його рішеннями і діями.

Зокрема, під час оперативної наради сьогодні, 13 вересня, градоначальник заявив, що подекуди самі лучани заважають ремонту прибудинкових територій. Приміром, на вулиці Конякіна частина лучан була проти зрізання дерев для розширення дороги, то сусіди вирішили вночі тихцем ті дерева зрізати, а потім подзвонили комунальникам: «Приїжджайте».

Натомість тих, хто публічно висловлює незгоду з проведенням певних робіт, мер пропонує перевірити, скільки вони заплатили податків до міської казни.

«А все тому, що в нас забагато демократії. У нас люди кажуть, що розбираються в прокладанні тепломереж, ремонті доріг тощо. Ми будемо практикувати інше: скільки та чи інша людина, яка кричить, що це роблять за його податки, заплатила до міського бюджету тих податків. Я даю гарантію, що більшість з них, аби пару копійок заплатили за все життя. Зараз це все можна перевірити», - сказав Микола Романюк.

Що ж до інших скарг, зокрема про вартісне харчування дітей 1-4 класів в школах, яке лягло на плечі батьків, то їх очільник міськради вважає замовними, пише видання Волинь24.

«Назвіть конкретну школу, клас та імена батьків, які на це нарікають, щоб я міг зустрітися з ними і поговорити. А то: «є нарікання, є нарікання». Я розумію, звідки ці нарікання – це все заказуха», - наголосив міський голова.

До слова, нещодавно видання Волинський інформаційний портал опублікувало новину «Понад 84 % лучан задоволені роботою Миколи Романюка», де вказані результати онлайн-голосування у прямому ефірі телепередачі «Протилежний погляд Live». Як ідеться в новині, в опитуванні взяли участь 704 респонденти, з них 594 задоволені своїм мером, а проти висловилося 110 городян. Натомість у заголовку ідеться про 84% усіх містян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Кася Показати IP 13 Вересня 2016 17:16
Не перекручуйте інфу. Комунізм завершився. Кожен за свою дитину повинен платити сам. Пільги в оплаті харчування повинні бути тільки для незахищених верств населення
касі до Кася Показати IP 13 Вересня 2016 17:32
До чого тут комунізм? Мова йде не про те. що за всіх дітей платити має держава. В інших містах чомусь молодшим школярам частково компенсують вартість харчування, а у нас то - заказуха і політика. Тим більше там не лише про батьків і дітей, а про зневажливе ставлення до громади вцілому. До тих людей, які обрали мера на другу каденцію, а він тепер наробивши справ, переводить стрілки..
Лучанка до касі Показати IP 13 Вересня 2016 18:14
Своїх дітей, будьте добрі, годуйте самі! Народили - виховуйте, годуйте, забезпечуйте. Не перетворюйтесь у жебраків! Судячи з ватрості айфонів-смартфонів, які носять діти молодших класів - ви не потребуєте доплат...
Doc Показати IP 13 Вересня 2016 17:18
Це агонія. І загострена форма паранойї на фоні алкогольного делірію...
аватар Показати IP 13 Вересня 2016 17:55
Ви вибрали романюка разом лапіним. їжте подавітся.
Каринка Показати IP 13 Вересня 2016 17:58
Якщо народли дітей то і виховуйте і платіть!!! А то все безплатне хочуть, а де ви бачили щоб ваших дітей безкоштовно катали на актракціонах, безкоштовно піцу молодощі давали?? Так і тут треба платити! Народили так дбайте не про себе а про своїх дітей. Якщо є в бари на моря на всі розваги то невже на харчування дитини немає? Влітку як дитина ула вдома то хіба не вистачило грошей на харчування і ще й на інші розваги. Зараз діти живуть в сто раз краще як жили наші матусі і бабусі так що не треба "нити". А Романюк один з кращих. Таких мало де є, людина співчутлива не хамить а нормальний чоловік всі намагається розуміти не так як його заступники наприклад Яковлєв таке молоде а вже несеться.
Ахванасій до Каринка Показати IP 13 Вересня 2016 18:30
Ти, Каринка, адекватно сприймаєш навколишню дійсність?
Афонька до Ахванасій Показати IP 13 Вересня 2016 19:24
Виходячи з вашого ствердження про неадекватність людей які позитивно сприймають нинішнього мера, треба зробити висновок, що більшість населення Луцька неадекватна. Чи Романюка інопланетяни в крісло мера посадили?? Ведіть себе толерантно по відношенню до людей з іншою думкою, ви ж мабуть себе вважаєте адекватною людиною, а не ватаном з примітивним мисленням в системі "свій-чужий".
виборець до Афонька Показати IP 15 Вересня 2016 09:25
Яка ще більшість сприймає Романюка номально?!Тоді коли він будує своїм дітям будинки за міліони,що за чесно зароблені?!Зазомбував всіх бюджетників,от і проголосували за нього!Скажу більше,більшість населення Луцька сподівається,що це його остання каденція!
51 омбр Показати IP 13 Вересня 2016 18:18
Ми потрібні лише йти по мобілізації і платити податки,більше ми не потрібні нікому і ніколи
дідо Показати IP 13 Вересня 2016 18:25
Романюк- найкращий міський голова .
Лучанка до дідо Показати IP 15 Вересня 2016 09:27
Мені Вас шкода...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus