USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голову Волинської облради Ігоря Палицю збираються заарештувати, – Шевченко

28 Вересня 2018 09:41
У п'ятницю, 28 вересня, правоохоронці збираються затримати голову Волинської обласної ради Ігоря Палицю.

Про це в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» заявив народний депутат Олександр Шевченко, передає ТСН.

«Я знаю таку інформацію, що завтра плануються нові «маски-шоу», завтра планується арешт Ігоря Палиці, голови Волинської обласної ради», - сказав він.

Проте, народний депутат не розповів більш детальної інформації.

Водночас, Шевченко сказав, що нещодавні обшуки на курорті «Буковель» пов'язані з його рішенням балотуватися на президентських виборах, що відбудуться у березні 2019 року.


Нагадаємо, 20 вересня озброєні невідомі в балаклавах заблокували курорт «Буковель». Атаки зазнали приміщення всіх фірм, які є співвласниками «Буковелю», ресторани та навіть дорожньо-експлуатаційна компанія ПБС. Засновник і колишній директор «Буковелю», а нині народний депутат Олександр Шевченко пов'язує це вторгнення зі своєю президентською кампанією і звинувачує в нападі чинного президента. Зауважимо, що заручниками обшуків опинилися навіть журналісти. 200 працівників ЗМІ з цілої України в цей час перебували в ТК "Буковель" на Фестивалі журналістики і потрапили на передвиборчі "маски-шоу".

Як повідомляв журналіст-розслідувач Олександр Дубінський, даючи доручення підконтрольній СБУ організовувати такі "маски-шоу", президент Петро Порошенко мстить конкурентам та намається їх усунути. Про це детальніше можна прочитати у матеріалі: Головний «дорожник» країни: фірма, причетна до Порошенка, виграла дорожніх підрядів на 6 млрд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ВВ Показати IP 28 Вересня 2018 13:19
Що ж Порох Юлі нічого не робить. Палиця норм, вкотре кажу. Дивлюсь зі своєї колокольні, як мешканець міста, позитивні зміни відбуваються. А крадуть усі.
хвілолог до ВВ Показати IP 28 Вересня 2018 13:32
"калакольня" у кацапів - в українців дзвіниця.
Гал Анонім до хвілолог Показати IP 28 Вересня 2018 14:06
Добре спостереження :) А "крадуть усі" - відмазка люмпен-пролетарів.
Василь Показати IP 28 Вересня 2018 16:00
Піду в опозицію......(
скептик до Василь Показати IP 28 Вересня 2018 19:05
піду втоплюся у річці глибокій, шукати стануть - не скоро знайдуть ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus