USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині поховали дві сім’ї, які загинули у жахливій ДТП

18 Серпня 2016 10:37
Волиняни попрощалися з 8-ома жертвами моторошної ДТП. Під час страшної аварії, яка сталася на території Миколаївської області, загинули дві сім’ї з Ратнівщини, - пише Вісник.

Загалом моторошна ДТП забрала життя дев’ятьох людей, які їхали з Волині до моря.

Це подружжя підприємців Віктора та Мирослави Мілінчуків. З батьками не стало й старшого сина Андрія, цьогорічного випускника, та восьмилітнього Ярославчика.

Друга загибла родина – Ігор і Наталія Подкоси (жінка працювала головним державним ревізором-інспектором Ратнівського відділу Ковельської податкової інспекції) та їхні доньки – студентка п’ятого курсу Львівської комерційної академії Іра та учениця 11 класу Олександра.

А ще доля повернула так, що разом з Іриною загинула її подруга Мирослава, яка приїхала до неї в гості з Вінниччини, аби потім разом вирушити на відпочинок. Дівчина була єдиною донькою у мами.

Про Ігоря, який на момент зіткнення перебував за кермом мікроавтобуса, кажуть, що він водій з великим стажем – об’їздив півсвіту.
Поховальна процесія не помістилася на подвір’ї жодної із церков

Три дні, оголосивши жалобу, в Ратному вшановували пам’ять загиблих в автокатастрофі. А у день похорону на площу до районного Будинку культури (стільки людей не помістилося б на території жодної із церков селища), де відспівували загиблі сім’ї, зійшлись і з’їхалися чи не всі ратнівчани, підприємці району. Зі сльозами на очах земляки зустрічали чотири траурних автомобілі, у яких попарно лежали… батьки та їхні діти. Попереду – корогви, хрести, чотири короваї, фотографії усіх вісьмох: молодих, щасливих, гарних… А далі авто з покійними…

Чин відспівування здійснили вісім священиків на чолі з благочинними Ратнівської та Гірниківської округ Анатолієм Гурським та Іваном Хіночиком. Отець Анатолій висловив глибоке співчуття від духовенства жителям усього району, від імені архієпископа Володимира, керуючого Володимир-Волинською єпархією, – рідним і близьким загиблих. А від родин прозвучало звернення до громади, аби надала дозвіл місцевій владі звернутися до правоохоронних органів.
Їх поховали поряд… Дві великі могили. В одній – сім’я Мілінчуків, навпроти батька, дідуся, знаного і шанованого в районі підприємця Андрія Дячука. В другій – сім’я Подкосів. Плакало все Ратне і навіть небо…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
волинь Показати IP 18 Серпня 2016 11:03
Співчуваємо.
ак-76 Показати IP 18 Серпня 2016 11:26
сумую..... та машина в яку вони врізались стояла пів дня на полосі руху і залишилась на ніч . А де була пооліііція?????????????? давайте будем всі пробиватись до Авакова за відловіддю. аварію бачив мій друг який живе 2 км від місця дтп. жахнувся коли в них напис про одного загибпого- хочуть замяти-піднімаймося!!!!!!!!
Патріот до ак-76 Показати IP 18 Серпня 2016 12:40
як????? ДІЙСНО, ВЖЕ ТАК НАКИПІЛО, то в АТО Героїв роблять ворогами, то в Нововолинську батько свою дитину знаходить коли поліція пургу гонить від бездіяльності, то тепер у Ратному!!! ЗА ЩО???? СКАЖІТЬ ЗА ЩО ДВІ СІМ'Ї ЛИШИЛИСЯ ЖИТТЯ З-ЗА БЕЗДАРНОСТІ ТА ХАЛАТНОСТІ ПРИДУРКІВ І ДАРМОЇДІВ У ФОРМІ, ЯКІ У НОЧІ НАВІТЬ ПРОСТО ЗНАКИ НЕ ПОСТАВИЛИ...!!!!! НЕ ПРОКОНТРОЛЮВАЛИ!!!!!!!! СКАЖІТЬ: ЗА ЩО?????? Сам за кермом не один рік, і скажу відверто. якщо у ночі стояла та фура без маячків, то її побачати вчасно НЕ РЕАЛЬНО при швидкості у 80 км в час навіть!!!!!!!!!!!! ЛЮДИ, СХАМЕНІТЬСЯ, ПРОБУДІТЬСЯ!!!!! ВИСТАЧИТЬ ТЕРПІТИ!!!!!!!! ми як раби, і по троху зчухаєм, рідшаєм....... а нами як маріонетками все керуються....... .....бо принцип нашого народу: моя хата з краю!!!! ТА НЕ З КРАЮ!!!! ДО ГУРТУ БРАТТЯ ТА СЕСТРИ!!!!! ДО ГРОМАДИ! ВСІ ХТО НЕБАЙДУЖІ ПРИЄДНУЙТЕСЬ!!!
Коля Показати IP 18 Серпня 2016 11:38
Страх!!! Горя страшніщого немає!!! Як так вся сім"я??!!!! Батьки старші люди мабуть залишились поховали і дітей і внуків. Співчуття усім!!! ТРимайтесь!!!!!!
Дмитро Показати IP 18 Серпня 2016 12:36
Дуже шкода але дорога є дорога така їхня доля нічого не вдієш. В даному випадку турбує розслідування, спишуть на водія фури і все
Ніна Показати IP 18 Серпня 2016 13:15
Чому ж така їхня доля нещасна? співчуваю сліз не стримати
люди Показати IP 18 Серпня 2016 14:42
видно що порядні сімї були співчуваємо
Любов Показати IP 18 Серпня 2016 15:17
Де це Ратно?
Ірина до Любов Показати IP 19 Серпня 2016 11:54
Відкрийте карту і подивіться! Це не гугл пошук, а стання про горе
Леді Показати IP 18 Серпня 2016 18:07
Нехай спочивають з миром. Дуже шкода цих людей, хоча навіть не знаю їх,не стримати сліз(( Поліція і влада вже дійшли до того, що людські життя для них нічого не варті, їм аби грошей не втратити, напхати би їм тих гривень меню в горло кожному, бодай подавилися б
ДО Любов Показати IP 18 Серпня 2016 18:31
ти мабуть студентка ВНУ ? А взагалі в д..і
Жаль і сум Показати IP 18 Серпня 2016 21:26
Душа і серце плаче !!! Глибоке співчуття родині . Жах, що робиться на Україні !!! Не влада, а купа безмозглих і безсердечних нелюдів !!! В нормальній державі вже б Міністр внутрішніх справ і всі причетні до цієї трагедії сиділи б у тюрмі, або самі подали у відставку (що за керування, що за відповідальність і що за влада в Україні-руїні ) !!!
Віктор Показати IP 18 Серпня 2016 21:53
Співчуваю рідним
Рома Ковель Показати IP 18 Серпня 2016 23:25
ТУТ В ТЮРМУ ТРЕБА САДИТИ ТИХ ХТО БУВ ВЫДПОВЫДАЛЬНИЙ В ТЫ ДНЫ ЗА ТОЙ УЧАСТОК ДОРОГИ!!! ТЫЛЬКИ ТАК ТЮРМА Ы ПО ВСЫЙ СТРОГОСТЫ!!!
Ааа Показати IP 19 Серпня 2016 14:14
Вічна пам'ять
Таня Показати IP 20 Серпня 2016 07:00
Вычна пам'ять загиблим!!! Президент повинен выдповыдати за бездыяльнысть за бардак . Продають землю розкрадають транши, людей довели до зубожыння. Пора вставати за справедливысть. Треба гнати нашу владу
Діма Показати IP 22 Серпня 2016 21:04
Їхав на море.... бачив цю аварію, це просто ужас, де ті менти були??? якого *ера вони залишили фуру на дорозі без знаків аварійної зупинки???? там взагалі ні*ріна не стояло.... а тих пі**расів у пагонах просто звільняють з роботи, *** просто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus