USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Закарпатті прикордонник, схоплений на хабарі, намагався з’їсти $200

9 Січня 2019 18:12
На отриманні хабара у Закарпатській області затримали інспектора прикордонної служби пункту пропуску «Лужанка».

Про це повідомили у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

9 січня під час одержання останньої частини хабара у сумі 200 доларів США інспектора прикордонної служби затримали оперативники управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції, слідчі територіального управління ДБР, розташованого у Львові, та прокурори військової прокуратури Західного регіону України.

Як зазначається, прикордонник намагався з’їсти дві банкноти, щоб уникнути відповідальності за вчинення злочину.

За даними правоохоронців, інспектор за певну винагороду допомагав контрабандистам у безперешкодному переміщенні тютюнових виробів з України до Євросоюзу. Загалом здирник вимагав 1000 доларів.

Наразі хабарника затримано, тривають слідчі дії, також перевіряється причетність інших осіб прикордонної служби цього пункту пропуску до корупційної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus