USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Трамп понад тисячу разів за місяць публічно сказав неправду, – ЗМІ

2 Листопада 2018 23:09
Протягом жовтня президент США Дональд Трамп 1104 рази сказав речі, які повністю або частково не відповідають дійсності.

Як інформує ТСН, відповідне дослідження The Washington Post зібрало докупи видання CNN.

Зазначається, що протягом жовтня показник сягнув майже вдвічі вищого результату, ніж попереднього місяця. Середній показник неправдивих висловлювань президента США за день складає 30 разів. Проте час від часу цей показник може бути набагато вищим. Рекорд американський президент поставив 22 жовтня у Х'юстон на передвиборчому мітингу у підтримку сенатора-республіканця від штату Техас Тед Круз. Тоді Трамп, за один день сказав 83 помилкові або неправдивих речі.

За 649 днів президенства Дональд Трамп застосував у промовах та виступах 6420 випадків неправдивої інформації. Серед тверджень Трампа: що російське розслідування спеціального адвоката Роберта Мюлєра є сфабрикованим, обман або полювання на відьом (повторив 157 разів), що скорочення податків за Трампа було найбільшим в історії (120 разів), повідомляє Fact-Checker.

За словами автора публікації, для Трампа факти є легкозамінною річчю. Він маніпулює ними, використовує, якщо вони вписуються у суть його промови, проте найчастіше факти говорять проти заяв президента.

Він також часто запевняє своїх прихильників, що каже тільки правду, те, що не скажуть про його діяльність ЗМІ. Прихильники, своєю чергою, не вірять ЗМІ, коли ті викривають президента, адже впевнені, що медіа насичені неправдивою інформацією і використовують її проти Трампа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 3 Листопада 2018 06:51
обычное дело

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus