USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку вже штрафують водіїв за паркування на місцях для інвалідів

27 Жовтня 2017 13:53
Луцькі патрульні вже винесли перші постанови на 2 водіїв транспортних засобів, які припаркувались на місцях, призначених для осіб з інвалідністю.

Події відбулись на вулиці Ковельській вчора, 26 жовтня. Обом водіям призначили штрафи по 1 020 грн кожному, повідомляє прес-служба луцьких патрульних.

Патрульні нагадують, вчора набрав чинності Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за паркування, зупинку, стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю».

Згідно з ним, стаття 122 КУпАП доповнена 5 частиною такого змісту: «Зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю (крім випадків вимушеної зупинки), а так само створення перешкод водіям з інвалідністю або водіям, які перевозять осіб з інвалідністю, у зупинці чи стоянці керованих ними транспортних засобів, неправомірне використання на транспортному засобі розпізнавального знака "Водій з інваліднстю" - тягнуть за собою накладення штрафу від шістдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Dexter Показати IP 27 Жовтня 2017 14:11
Пяних за кермом краще б ловили!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus