USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зменшилась кількість підприємств, які виплачують зарплату меншу «мінімалки»

23 Січня 2018 14:20
На початку минулого року у Луцьку було 80 підприємств, які нараховували заробітну плату меншу від мінімальної, втім на кінець 2017 року ця кількість зменшилась до 19.

Про це йшлося 23 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як розповів директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, внаслідок переговорів вдалося зменшити кількість підприємств, які нараховують заробітну плату меншу мінімально з 80 до 19. Проте, зі слів Олександра Озіновича, борг підприємств по заробітній платі зріс у 7 разів протягом 9 місяців. Він повідомив, що основна причина зростання – борг ПАТ «Електротермометрія» та ДКП «Луцьтепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К. лучанин Показати IP 23 Січня 2018 18:49
Хочеться звернутись до пана Озіновича : Ну відкрийте ж очі , та подивіться що робиться на тому підприємстві ПАТ "Елетротермометрія" !! Ну його вже не існує. Малихін Ю.О. розпродує майно, обладнання , щоб гасити борги. Люди повтікали з цього заводу , хто куди із боргами по зарплаті. Там практично немає спеціалістів. Ті люди , що там зараз є сидять на продажі майна. Цеха пусті, холод та розруха панують там! СУМНО ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ІСТОРІЯ ЗАВОДУ, одного із найстаріших на ВОЛИНІ !!! До цієї історії причетні не тільки оцей Малихін ,недовчений без освіти синок Малихіна О.І. , а й ті підлабузнини до Малихіна старшого начальнички відділів , цехів , які ні в чому йому не перечили а пристосовувались заради зарплати і посади. Неугодних йому він звільняв . Забирав ваучери у людей , що стати повним власником заводу. Деякі заступники дир-ра (по якості , наприклад) начальнички сиділи на своїх посадах до глибокого пенсійного віку , маючи пенсію непогану та ще й зарплату 15000-20000 грн. І їх СОВІСТЬ не мучила за це. Спеціалістів там зовсім не цінили, а навпаки принижували низькою зарплатою і весь час понукали що погано працюють. Ці інженери на інших заводах Луцька успішно працювали і мали хороші зарплати! Це факт, який має місце! Ті "керівники" заводські хіба раніше не бачили , що завод занепадає ? Це і їхня вина велика в цьому. Завод попав у руки НЕЕФЕКТИВНОГО БЕЗДАРНОГО ВЛАСНИКА і поклав початок цьому Малихін старший, який мав працівників підлеглих за НІЩО , коли став власником. Держава, на жаль, не позбавляла права власності у таких "господарів"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus