USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У РНБО підтвердили відпрацювання Росією ядерної зброї

21 Вересня 2017 16:36
РФ відпрацювала нанесення масованого ядерного удару на завершальному етапі російсько-білоруських навчань «Захід»-2017.

Про це йдеться в коментарі секретаря Ради національної безпеки та оборони Олександра Турчинова, повідомляє «ТСН».

За його словами, 20 вересня РФ завершила активну фазу навчань "Захід-2017". На останньому етапі було відпрацьовано умовне нанесення масованого ракетно-ядерного удару із залученням сил і засобів всіх трьох компонентів ядерної тріади.

Окрім того, секретар РНБО заявив, що під час останнього дня навчань для відпрацювання ракетно-ядерного удару залучалися шість літаків дальньої авіації Ту-95МС та Ту-22М3. Вони виконували польоти у повітряному просторі Баренцевого, Балтійського і Норвезького морів.

"Ракетні війська стратегічного призначення були представлені бойовим розрахунком зі складу 14 ракетної дивізії, який здійснив навчально-бойовий пуск міжконтинентальної балістичної ракети РС-24 "Ярс" з космодрому Плесецьк (Архангельська область) по цілях на полігоні "Кура" (півострів Камчатка). Ракетним підводним крейсером стратегічного призначення "Дмитрий Донской" Північного флоту РФ здійснено електронний пуск міжконтинентальної балістичної ракети морського базування", - розповів Турчинов.

Нагадаємо, що на думку голови Сил оборони Естонії генерала Ріхо Тераса, Росія готова до військового втручання і в Білорусі, якщо політична ситуація там зміниться в небажаному для Кремля напрямку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А де Показати IP 21 Вересня 2017 19:42
Ваша ядерна зброя і тактична і стратегічна.Кравчук і компанія живі здорові .
просто цікаво Показати IP 21 Вересня 2017 21:39
А пастор там був і бачив? Меле, як дурний млин на наші вуха полову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus