USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Провокатори від імені УКРОПу пропонують хабарі

9 Липня 2016 15:00
Невстановлені особи, які називають себе агітаторами від УКРОПу, але не є представниками партії, намагаються скомпрометувати цю політсилу напередодні виборів у 23-ому окрузі. Зокрема, пропонують мешканцям гроші в обмін на голос за кандидата від УКРОПу.

Про це йдеться в офіційній заяві Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» щодо провокацій у виборчому окрузі №23, - інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Із різних населених пунктів, що знаходяться в межах виборчого округу № 23 від громадян до активу партії надходять повідомлення про те, що протягом останніх двох тижнів невстановлені особи, представляючись агітаторами від УКРОПу пропонують мешканцям гроші в обмін на голос за Ірину Констанкевич на виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року», - йдеться в заяві, підписаній Головою Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» Вячеславом Рубльовим.

«У зв’язку з цим повідомляємо, що ні представники партії, ні члени команди Ірини Констанкевич не займаються такою діяльністю, не надавали доручення іншим особам займатися такою діяльністю та жодним чином не причетні до вищезгаданої ситуації.

Вважаємо такі дії провокацією із застосуванням брудних виборчих технологій зі сторони інших кандидатів в народні депутати України та жалюгідною спробою зменшити кількість прихильників Ірини Констанкевич та партії УКРОП.

Вважаю за необхідне додати, що така технологія вже була застосована опонентами партії УКРОП під час місцевих виборів восени 2015 року у м. Луцьку, коли на ринках міста та в інших місцях невстановлені особи пропонували гроші в обмін на голос за кандидатів від нашої політичної сили», - ідеться в заяві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
старт Показати IP 9 Липня 2016 15:21
я взяв
виборець Показати IP 9 Липня 2016 16:13
Не розказуйте казки.Що робить поліція на Волині,крім того що кришуе бурштин.Зайдіть в десять будинків в селі і вам скажуть -хто платить і скільки. Чого попи на зустрічі ходять і т. д. Якщо віддали гроші членам других партій щоб ці рознесли гроші,то люди все знають.Але е частина людей які продалися ще за правління Кучми.Ці списки передають від виборів до виборів і платять одним і тим самим Іудам.Не треба нас мати за дураків,хоч рабами вже зробили
Виборці Показати IP 9 Липня 2016 16:17
Це дійсно брудні технології, тому що І.Констанкевич реальний кандидат. Ми віримо у її перемогу
маневичі Показати IP 9 Липня 2016 17:26
ми будемо голосувати за всіх в" пакеті"
Електорат Показати IP 9 Липня 2016 23:43
Голосуємо тільки за Констанкевич, більш достойних в списку там немає!
Іван Показати IP 10 Липня 2016 01:50
І скільки платять ? :))
полюх Показати IP 10 Липня 2016 10:13
і мене цікавить хто з кандидатів платить більше?) і обіцяє золоті гори

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus