USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як виглядатиме сквер у центрі Луцька. Проект

13 Листопада 2017 16:34
Визначили переможця конкурсу на кращий проект скверу на місці колишнього квіткового ринку, що на проспекті Волі у Луцьку.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, загалом у конкурсі взяли участь 5 проектів. Переміг же проект фізичної особи-підприємця Ірини Левчинської.

Зі слів Ігоря Поліщука, при виборі комісією переможця враховувалася і вартість реалізації проекту.

«Я думаю, що вартість реалізації цього проект не буде високою. У конкурсі брали участь проекти більш складні в реалізації, проте вони були не зовсім доцільні для цього місця та для того фінансового стану, в якому є наразі Луцька міська рада. На даний момент ведуться переговори із підприємцями, адже є попередня згода, що будівництво цього скверу буде профінансоване за приватні кошти, тобто так, як це відбувалося у центральному парку», - зазначив радник міського голови. Та додав, що реалізацію проекту планують розпочати весною.

Нагадаємо, роками місцеві жильці висловлювали невдоволення щодо квіткового ринку на їхній прибудинковій території. Проте цьогоріч міській владі вдалося знайти порозуміння з квіткарями: ринок переносять у домовлене раніше місце біля філармонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
гандрий Показати IP 13 Листопада 2017 16:50
я б в сімсах краще зробив
Лучанин Показати IP 13 Листопада 2017 17:41
Це добре. Реалізуйте. Але для чого було розміщати ринок біля філармонії ? Стоїть же питання реконструкції приміщення філармонії. Маємо одне з найгірших приміщень філармонії у Західній Україні ! Є проектні пропозиції по реконструкції з добудовою. А тепер своїм недалекоглядним і безграмотним рішенням по переносу ринку заблокували таку можливість - будівництва філармонічного приміщення. Вас що, не навчила проблема книжкового пасажу біля ЦНАПу ? А чого мовчить мистецька еліта, дирекція філармонії, управління культури, громадськість ? Ну хіба що і влада, і вони вважають, що рівень культури, духовності вимірюється кількістю торгових кіосків на душу населення. Ігоре, якщо ви хочете бути мером, то науку управління містом треба опанувати вже і сьогодні . Ви ж зрозумійте, що вам завтра це в докір поставлять !
Я до Лучанин Показати IP 14 Листопада 2017 01:07
Бачив я проектні пропозиції по реконструкції. То після такої добудови, у нас точно не буде найгарнішої філармонії. На вигляд як макдональдс. Де вони таких архітекторів знайшли? Хай краще буде, так як є.
нейтрал Показати IP 13 Листопада 2017 19:22
що за слово філармонія?звучить недуже.треба замінити
Анонім Показати IP 13 Листопада 2017 20:48
А валютчиків куди поставите?
Олександр Показати IP 13 Листопада 2017 23:09
Так ВАЛЮТЧИКИ і профінансують! Для себе ж зроблять...
Архітектор Показати IP 14 Листопада 2017 01:12
А чому на візуалізаціях жодного існуючого дерева немає? Наскільки я памятаю, там багато високих дерев. І що тепер? Все під нуль викосите, і посадите свої нещасні саджанці?
лучанин Показати IP 17 Листопада 2017 21:31
Навіть не дивуюсь, лучани як завжди незадоволені. Щоб нове не зробили, то не добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus