USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

23 округ: кандидати контролюють виборчий процес

17 Липня 2016 18:29
Більше третини волинян встигли віддати свій голос на окрузі №23, де сьогодні, 17 липня, обирають представника громади у Верховній Раді. Активно моніторять виборчий процес і кандидати.

Сьогодні, 17 липня, в Україні – проміжні вибори народних депутатів. Вони відбуваються у семи округах. На Волині свого нардепа обирають мешканці 23 виборчого округу, а це жителі Маневицького, Любешівського, Камінь-Каширського та Ківерцівського районів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, за станом на 16:00 явка виборців становить 38,4%. Серед них і кандидати, які якщо не голосують, то активно моніторять процес волевиявлення громади.

ЧИТАТИ ЩЕ: 23 ОКРУГ: ДЕНЬ ВИБОРІВ. ТРАНСЛЯЦІЯ

Зокрема, на окружній виборчій комісії з’являлась Людмила Кирда, яка балотується за підтримки «Батьківщини». Згодом завітав також самовисуванець Ігор Рицко разом з довіреною особою – Олегом Твердохлібом. Пані Кирда під час зустрічі поблизу ОВК розповіла, що наразі очікує на своїх дітей, які мають прибути на дану дільницю для голосування. Супроводжували пані Людмилу нардепи Борис Тарасюк та Сергій Євтушок.
На дільниці №070703, що у селі Прилісне, голосують майже 2000 виборців, з них – 50 на дому. За станом на 16:30 проголосувало більше третини. Волевиявлення на цій дільниці здійснює і депутат облради (фракція «УКРОП»), директор ДП «Волиньторф» Іван Киричик. На дільницю він приїхав разом зі своєю дружиною Оксаною та кандидатом у народні депутати України від УКРОПу Іриною Констанкевич.
На думку Івана Киричика, «кожен повинен виконувати сьогодні свій громадянський обов’язок». «Сьогодні свій голос віддав виважено. Дехто каже – голосуйте серцем, дехто – головою. Думаю, що треба поєднувати одне і друге», – коментує свій вибір Іван Миронович.
На думку депутата облради, у першу чергу райони, які входять до 23 виборчого округу, слід економічно розвивати, створювати тут робочі місця. В цьому плані багато що залежить від законодавців.

Попри побоювання скептиків, не нехтує своїм голосом і молодь.

«Ми хочемо, аби закінчилася війна і наші діти жили краще, ніж ми. Аби була впроваджена страхова медицина. Для мене це актуальна тема, адже я медичний працівник», - говорить мешканка села Прилісне пані Наталія, яка прийшла на виборчу дільницю з маленькою донечкою та подругою.
Ірина Констанкевич розповіла, що після завершення передвиборчого марафону, у неї нарешті з’явився час узагальнити та ще раз переосмислити все те, що почула та побачила під час зустрічей з громадами.
«Під час передвиборчої кампанії відкривала для себе по-іншому наше село. Зміцніла у своїх переконаннях, що українець – це людина працьовита, мужня, яка має внутрішню силу, вистоїть у всіх суспільних та економічних негараздах. Їй лише потрібна підтримка», - зауважила Ірина Констанкевич та додала, що «не можна загальну проблематику відділяти від людської біди».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маневичанин Показати IP 17 Липня 2016 19:54
Киричик ч*о продажне!
123 Показати IP 17 Липня 2016 20:33
А, що Оксана з Мироновичем, а де ж Колбасюк?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus