USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

7-ма хвиля мобілізації: Полторак зробив обнадійливу заяву

18 Квітня 2016 17:21
Проведення сьомої хвилі часткової мобілізації в Україні зараз не на часі.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак у понеділок, 18 квітня, - передає Інтерфакс-Україна.

«Станом на сьогоднішній ранок у нас 20 тисяч людей прийшли на службу за контрактом. І ми очікуємо, що кожен місяць у нас буде додаватися 5-7 тисяч, таких у нас 50-60%, - це люди, у яких є бойовий досвід. Все це дає можливість заявити, що на сьогоднішній день, якщо в цьому році і буде мобілізація, то це буде одна хвиля, і це буде залежати від ситуації на сході. На сьогодні такої необхідності немає», - розповів глава Міноборони.

Полторак також повідомив, що на сьогоднішній день в рамках демобілізації з військової служби звільнено близько 30 тисяч осіб.

ЧИТАТИ ЩЕ: СКІЛЬКИ ХВИЛЬ МОБІЛІЗАЦІЇ ВІДБУДЕТЬСЯ ЦЬОГО РОКУ

Раніше в Міноборони заявляли, що проведення сьомої хвилі часткової мобілізації можливо, але в зменшених обсягах завдяки набору військовослужбовців на контракт. Порошенко зазначав, що планується призвати від 5 до 10 тисяч осіб.

За останніми даними, на сьогодні за контрактом призвали 18 тисяч військовослужбовців, у квітні очікується ще 8 тисяч.

Раніше повідомлялося, що можливість 7-ї хвилі мобілізації буде залежати від кількості контрактників, яких наберуть на службу.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Волинь провалила план з контрактниками. Разом з тим, наразі тривають роботи із залучення волинян до контрактної служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Поросенко Показати IP 12 Травня 2016 12:08
Які всі українці сліпі! Шо не видно що ж*ди щемлять нас і обкрадають? Америка свого добилась- долар виріс вона процвітає,а ми в повному г*мні! Зайшла війною на Росію з України через підтримку українських ж*дівських пешок Турчинова ,а потім. поросенка! Просніться Українці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus