USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Lutsk Night Cinema» запрошує на любовно-романтичне кіно

15 Лютого 2017 08:15
Команда «Lutsk Night Cinema» запрошує на другий цьогорічний кінопоказ. Уже цієї п’ятниці, 17 лютого, о 21:00 у приміщенні антикафе «Inner Space». Кіномани дивитимуться такі відомі та глибокі фільми, як: «Куди приводять мрії», «Щоденник пам'яті», «Вічне сяйво чистого розуму», «Один день» та «Клятва».

Зі слів організаторів, вхід на захід здійснюватиметься за попередньою реєстрацією. Отож зареєстровані учасники, підтвердивши свою участь, потрапляють на захід згідно сформованого списку. Кількість місць обмежена (їх лише 40). Вікове обмеження: 16+.

Вибір тематики заходу зумовлений не лише Днем Валентина, але й своєрідним прощанням із зимою та зустріччю весни. Адже саме весна символізує розквіт сильних і палких почуттів, серед яких: любов та кохання.

До вибору учасникам спільнот у мережі вконтакті та фейсбук було запропоновано 13 фільмів. Провідною темою яких була любов. Серед 13 кінострічок глядачі обрали 4, а п’яту кінострічку організатори обрали самостійно (нею стала «Клятва»). Команда проекту запропонувала саме ті кінокартини, які зачіпають глядача, звертаються до його серця та свідомості. Тому що насамперед проект «Lutsk Night Cinema» покликаний всіляко розвивати, мотивувати та надихати своїх глядачів.

"Це буде не лише цікаве кіно, але й подарунки, романтичні конкурси, декілька важливих нововведень та, звісно, позитивний настрій. Також на глядачів, як завше, чекають кава, чай, смаколики і навіть свіжозварене какао із зефірками. Орієнтовно захід завершиться о 6 годині (ранку)", - інформує команда організаторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus