USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

S&P підтвердило кредитний рейтинг України на рівні В-

11 Листопада 2017 09:29
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's (S&P) підтвердило довгостроковий суверенний рейтинг України в іноземній і національній валютах на рівні B-.

Про це повідомляє DW із посиланням на S&P.

"Довгостроковий і короткостроковий суверенні рейтинги України на рівні B-/B. За обома рейтингами "стабільний" прогноз", - йдеться в повідомленні.

Аналітики S&P очікують, що Київ проведе "фіскальні, фінансові та економічні реформи, необхідні для отримання нових траншів від Міжнародного валютного фонду (МВФ)".

Якщо українська влада не виконає розпорядження МВФ і Україна не отримає черговий кредит, суверенний рейтинг країни буде переглянутий у бік зниження, попереджає S&P.

Довідково:

Короткострокові кредитні рейтинги визначають вірогідність своєчасного погашення короткострокових боргових зобов'язань. Оцінки за короткостроковими борговими зобов'язаннями позначаються буквами та цифрами: від найвищої оцінки A-1 до найнижчої оцінки D. Надійніші зобов'язання з категорії A-1 можуть бути позначені додатковим знаком плюс. Оцінки з категорії B також можуть бути позначені цифрою (B-1, B-2, B-3).

A-1 — емітент володіє виключно високими можливостями з погашення даного боргового зобов'язання.

A-2 — емітент володіє високими можливостями з погашення даного боргового зобов'язання, але ці можливості чутливіші до несприятливих економічних умов.

А-3 — несприятливі економічні умови цілком імовірно послаблять можливості емітента щодо погашення даного боргового зобов'язання.

B — боргове зобов'язання має спекулятивний характер. Емітент має можливості з його погашення, але ці можливості дуже чутливі до несприятливих економічних умов.

C — можливості емітента щодо погашення даного боргового зобов'язання обмежені та залежать від наявності сприятливих економічних умов.

D — за даним короткостроковим борговим зобов'язанням був оголошений дефолт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus