USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

SpaceX звільнить майже 600 працівників, – ЗМІ

12 Січня 2019 12:20
Американська компанія SpaceX скоротить близько 10% співробітників. Про це повідомляє Кореспондент з посилання на Los Angeles Times.

«Для продовження поставок і успішних розробок SpaceX повинна стати більш компактною. Це означає, що нам доведеться розлучитися з деякими нашими талановитими співробітниками», – відповіли в компанії на запит видання.

У штаті виробника космічної техніки числяться більше 6 тисяч осіб. SpaceX пропонує 8-тижневу оплату та інші пільги для звільнених. Компанія допоможе з перенавчанням, складанням резюме і пошуком роботи.

Як повідомлялося, компанія SpaceX завершила підготовку до старту надважкої ракети-носія Starship, яка раніше називалася BFR. Ця ракета буде використовуватися для відпрацювання технології зльоту і посадки.

Starship – це майбутня надважка ракета-носій приватної космічної компанії, призначена для польотів на Місяць і Марс і для поїздок в будь-яку точку Землі. Потенційно польоти за допомогою ракети Starship буде дешевше обходитися компанії, тому що її можна використовувати кілька разів і за один політ перевозить більше вантажу – близько 100 тонн.

Також наприкінці грудня з космодрому на мисі Канаверал, штат Флорида, компанія SpaceX запустила ракету Falcon 9, яка має доставити на орбіту систему глобального позиціонування третього покоління GPS III Військово-повітряних сил США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus