USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Асоціація зоозахисників виключить зі спілки директора «Ласки»

12 Травня 2017 13:12
Представник ВСГО «Асоціація зоозахисних організацій України» зробив заяву, що директор КП «Ласка» Дана Новарчук паплюжить честь зоозахисників. Тому на чергових зборах громадську організацію «Волинське товариство захисту тварин», головою якої є Дана Новарчук, хочуть виключити з асоціації.

Про це йшлося під час круглого столу, присвяченого роботі КП «Ласка» в Луцькій міській раді, 12-го травня.

Віце-президент «Асоціації зоозахисних організацій України» Марина Суркова розповіла, що на КП «Ласка», де керівником є Дана Новарчук, над тваринами знущаються.

«Ми просили нам віддати кота, який був зі здоровою твариною в одному вольєрі, адже він там здихав. Спочатку вона нас туди не пускали, але таки дали забрати тваринку. Зараз кіт під крапельницями. І такі приклади щодо знущань тварин непоодинокі», - розповіла Марина Суркова.

Далі вона озвучила заяву від асоціації.

«Найближчим часом заплановані збори правління асоціації й Дану Новарчук та громадську організацію, яку вона очолює, ми виключимо зі спілки, адже її дії ганьблять ім’я захисників тварин», - інформувала Суркова.
Нагадаємо, неодноразово зоозахисники та волонтери виступали проти нинішнього директора КП «Ласка» Дани Новарчук, мотивуючи це тим, що нинішнє керівництво не забезпечує належного утримання тварин у притулку. Тому громадські активісти вимагали провести перевірку на підприємстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Алла Показати IP 12 Травня 2017 13:37
Вважаю, що виключати все Волинське товариство захисту тварин через непорядне ставлення до своєї роботи нинішнього директора товариства несправедливо, оскільки громадськість міста не раз висловлювала і недовіру і критикувала і вносила пропозиції змінити керівництво товариства, чому на ці пропозиції та дії ніхто не реагував? В чому в кінцевому ітозі винні знову ж такі беззахістні тварини?
Марія Показати IP 12 Травня 2017 14:06
коментар було видалено
Анонім Показати IP 12 Травня 2017 14:27
***,гнила людина...в клітку замість тварин посадити
ВОВК Показати IP 12 Травня 2017 16:44
Посадити шкуру в клітку і годувати з загального котла.
Анонім Показати IP 12 Травня 2017 17:22
зате вміло дерибанить кошти підприємства на свої особисті потреби
Киця Показати IP 12 Травня 2017 21:26
А як Новарчук відзвітується про придбання квартири і постійних службових відряджень за кордон???
Kateryna Показати IP 13 Травня 2017 11:11
Cobra novyna
Небайдужі до долі тв Показати IP 13 Травня 2017 14:59
В Луцьку достатньо людей, які дійєво люблять тварин - прикладом того є волонтери і новий директор зоопарку Людмила Денисенко, за її керівництва зоопарк став місцем, де відвідувачі не з жалем дивляться в очи тваринам, а радіють можливості спілкування з ними!. Впевнена, що і за нового господаря, який вкладе душу і кошти в розвиток притулку (а не на власні потреби) для тварин міста ситуація зміниться на краще! Тож закликаю предстаників "Асоціації зоозахисних організацій України" не вдаватися до такої радикальної міри, а допомогти нам - небайдужим лучанам-навести лад в притулку, в першу чергу змінивши його керівництво і скерувавши кошти дійсно для захисту тварин!
громадянин Показати IP 15 Травня 2017 16:33
недавно до мене звернулася людина з проханням завезти їх до притулку Ласка,я поцікавився для чого ? відповідь мене шокувала : ми хочемо підкинути мертву собаку в притулок,щоб звільнити Дану з цієї посади тому що вона їздить за кордон віддихати.я так розумію ці люди або їх родичі мітять на це місце ідучи даже на такі вандальні вчинки,чи будуть вони кращими за Дану для тварин я сумніваюсь...
Ната до громадянин Показати IP 18 Травня 2017 09:21
Щось не дуже я вірю в цю пургу.... Отак просто звернулася людина, отак просто розказала що хоче труп підкинути.... щось не ліпиться в вашій історії. Якщо знайома - не розказували б про це. Якщо чужа людина - чому до вас звернулася і без проблем розказала що хоче зробити? Якісь дурниці....
До Нати до Ната Показати IP 21 Травня 2017 22:16
Більше того - яким чином вони збиралися машиною незнайомої людини везти ТРУП? Навіть з живими собаками в машину не хочуть брати, а тут спеціально сказали, що везуть труп підкидати. Якийсь бред сивої кобили...
Aurice Показати IP 18 Травня 2017 17:14
Надеюсь что это только начало наказание и что дальше она окажется в ТЮРЬМЕ из-за собачие-ГЕНОЦИДА и за разтраты денег которые НЕ ПРИНАДЛЕЖАЛИ ЕЙ!!!!!!!!!!!! АНАФЕМА!!!!
Граф Ди Показати IP 9 Липня 2017 16:16
Жили мы рядом, там им привозили колбасы (некондиция, сроки подходят, благотворительность и т.д.), не испорченные, но на продажу не годились, так человек Х знаком был с работниками, они те колбасы себе забирали (которые самые нормальные, определяли по запаху, а потом уже по вкусу), бухали на рабочем месте, говорили о том, что какая-то женщина из Британии им деньги на животных выделяла или выделяет, но естественно деньги расходились на что-то другое, предполагаю, что на новую квартиру этой дамочке - Дане. В общем мразь она, но видимо комуто оказывает дополнительные услуги...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus