USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Авіаударами знищено до 1000 бойовиків, - штаб АТО

1 Липня 2014 18:37
В результаті авіаудару сил АТО по базах терористів біля Краматорська знищили декілька сотень бойовиків.

Про це групі повідомляє "5 канал" з посиланням на штаб АТО.

"Зараз інформацію про точну кількість знищених терористів на базах дислокації терористів біля Краматорська надати важко. До початку активної фази АТО там, за даними розвідки, було понад півтори тисячі терористів. В результаті авіаудару знищено кілька сотень бойовиків. Ця цифра може варіюватися у межах 800-1000 терористів. Решті вдалося розбігтися. Треба остаточно зачистити район, щоб можна було порахувати втрати бойовиків", – зазначив співрозмовник групи у штабі АТО.

Нагадаємо, сьогодні ж з'явилось повідомлення, що артилерія 25-ї окремої Дніпропетровської повітрянодесантної бригади розгромила тренувальний табір терористів під Слов'янськом. Убито мінімум 250 терористів. Згодом артилерія перенесла вогонь на сили противника, які окопалися біля Новоалександрівки.

ЧИТАТИ ЩЕ: ФОТО ТА ВІДЕО ГОЛОВНИХ ПОДІЙ ПІСЛЯ ПЕРЕМИР'Я. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Нагадаємо, сьогодні уночі Президент України Петро Порошенко вирішив не продовжувати режим одностороннього припинення вогню на Донбасі. Про це йшлося в його зверненні після засідання РНБО.

Відповідно до цього рішення, бійці з підрозділів сил Антитерористичної операції розпочали активні дії зі знешкодження і знищення бойовиків на сході України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
аяяй Показати IP 1 Липня 2014 18:42
з терористами мабуть інакше ніяк не можна!
Ойойой до аяяй Показати IP 1 Липня 2014 18:45
Можна -ще жорсткіше.
а вдруг до Ойойой Показати IP 1 Липня 2014 19:04
а вдруг будет "ответка"? тогда как?
Григорій до а вдруг Показати IP 1 Липня 2014 20:24
а вдруг? ну тоді нехай готуються.....надумають з "ответкой"...нехай мажуть дупу вазеліном і готують дерев,яні бушлати.
а если до а вдруг Показати IP 1 Липня 2014 20:33
тогда за клаву и закрыть глаза монитором
ася Показати IP 1 Липня 2014 18:43
це інформаційна війна де фото та відео пітвердження . А наших синів і чоловіків скількі загинуло , де цифри..
екскурсовод Показати IP 1 Липня 2014 18:49
А з тої 1000 скільки мирних жителів?
Дончанин Показати IP 1 Липня 2014 18:59
Новость явно типа проскочившей с утра по украинским СМИ (сам видел и слышал): "Террористы переходят на сторону сил АТО либо просят выпустить их в Россию без оружия" Просто исходя из следующего: в далеко не важном одном месте (10 км от Славянска, путь к которым перекрыт силами АТО) скопление ополченцев по численности превысило 1 000 человек. Вопрос на засыпку: Сколько их вообще в Славянском укрепрайоне?
Сколько до Дончанин Показати IP 1 Липня 2014 19:02
нас 42 миллиона...
Дончанин до Сколько Показати IP 1 Липня 2014 19:06
Извини, но ты забыл что нас в ДНР и ЛНР 7 миллионов. Добавь Крым и всю Новороссию. Поэтому вопрос на засыпку: "Сколько вас?"
Анонім до Дончанин Показати IP 1 Липня 2014 19:17
не тошни зі своїми ЛНР,ДНР і новоросією, ми цього не розуміємо, прихильників такого серед нас нема, може декілька знайдеться, які бояться гавкнути серед людей, бо можуть без зубів лишитися,тому як справжні комуністи "ушли в подполье" і ставлять тут плюси таким як ти. Ми українці і добре знаємо територію нашої держави.А Крим поживе і побачить, що Хрущов був набагато розумніший за пупкіна.
лучанин до Дончанин Показати IP 1 Липня 2014 20:22
Не переживай, у України на луг*ндоновських колорадів напалму вистачить.
прикинь до Дончанин Показати IP 1 Липня 2014 20:36
В Донбабві і Луганді вже не 7 млн. Багато до нас виїхало, як ти, наприклад.
Українець до Дончанин Показати IP 1 Липня 2014 19:24
коментар було видалено
брехуны Показати IP 1 Липня 2014 19:01
какая тысяча, пишите смело "до миллиона"...
иван Показати IP 1 Липня 2014 19:02
можна і так тисяча плюс мінус один
пан Показати IP 1 Липня 2014 19:33
Якщо сказав Тимчук, то це так.
Дончанин Показати IP 1 Липня 2014 19:46
Не дивно, що ахінея про фашистів тепер постійний гість московського телебачення. Днями Дєніс Пушилін розповів для 9 каналу, що "Украина - это очаг фашизма, где идет геополитическое сражение между Россией и США". На запитання кореспондента, чим їхня боротьба відрізняється від чеченських кампаній на Кавказі, вождь заявив, що вони не схожі на чеченців, бо вони провели референдум, а чеченці - ні. Діагноз, як кажуть, "на ліцо". Більше читайте тут: http://tsn.ua/analitika/plani-putina-plani-narodu-357110.html
Дончанин до Дончанин Показати IP 1 Липня 2014 19:50
Не надоело тролить под меня?
лучанин до Дончанин Показати IP 1 Липня 2014 20:50
А ти не занадто великої думки про себе? Ти ж звичайний кацорилий найманець, який працюе за путлеровський суповий набір. Ваш долбаний 'гуский мір' - це утопія і рашистська шизофренія.
Дончанин Показати IP 1 Липня 2014 20:17
Пацак - кацаП! Именно слово "кацап" послужило Г. Данелия для обозначения рабского населения, отличающегося лживостью, трусостью, беспринципностью, неряшливостью! Вам это ничего не напоминает! "Местный чатланский язык состоит лишь из нескольких слов. Хотя планета Плюк технически более развита, чем Земля, но вся техника сплошь проржавевшая, изношенная и работает плохо. Флора и фауна полностью уничтожены, а вся вода превращена в «луц» (топливо). Население Плюка, как и других планет галактики Кин-дза-дза, делится на две категории - «чатлане» и «пацаки», принадлежность к каждой из которых определяется исключительно при помощи специального прибора - «визатора». Плюк - чатланская планета, поэтому пацаки на Плюке должны носить в носу специальный колокольчик («цак») и при встрече с чатланином приседать перед ним особым образом («делать ку»). Существуют и другие виды дискриминации пацаков: им назначаются более жёсткие наказания за правонарушения; артисты-пацаки имеют право выступать только в железной клетке; имеет место сегрегация в общественном транспорте и др." Один в один Раша!
Дончанин Показати IP 1 Липня 2014 20:18
Гонят «Беса». В «ДНР» объявили российского диверсанта террористом и начали против него АТОБоевики самопровозглашенной «Донецкой народной республики» объявили российского диверсанта Игоря Безлера по кличке «Бес» террористом и начали против его отряда АТО. «Один из полевых командиров пытался захватить власть в Донецке, в настоящее время в городе идет контртеррористическая операция», - рассказал РИА-Новости представитель «премьер-министра ДНР» Александра Бородая. Он уточнил, что здание ГУМВД в Донецке пытался захватить «Игорь Безлер по кличке «Бес» со своим отрядом». «В настоящее время проходит антитеррористическая операция, и в случае сопротивления террористы будут уничтожены», - добавил представитель Бородая. По словам, «генеральной прокуратурой ДНР» уже возбуждено уголовное дело по статье «Незаконный захват власти».
Дончанин Показати IP 1 Липня 2014 20:35
Введення додаткових санкцій проти Росії може зіштовхнути в рецесію російську економіку. Про це заявив міністр фінансів США Джейкоб Лью, виступаючи на засіданні американсько-китайської ділової ради, організованої в рамках підготовки візиту міністра до Пекіна, повідомляє За словами голови Мінфіну США, питання про санкції проти Росії обговорюватиметься з китайськими лідерами в ході майбутньої зустрічі. Лью також зазначив, що китайський юань залишається недооціненим, і це негативно позначається на китайських споживачах, а також підриває світову торгівлю. "Як і раніше потрібно зміцнення юаня, китайська валюта недооцінена, і це те, що негативно позначається на споживачах в КНР, скорочуючи їх купівельну спроможність. Таку ситуацію не можна вважати справедливою в плані практик торгівлі, ось чому ми так наполягаємо на вирішенні цього питання", – додав міністр.
Думка до Дончанин Показати IP 2 Липня 2014 05:26
Укушенный тимчуком?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus