USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Бандерштатівців» навчали, як бюджетно та цікаво подорожувати Україною

4 Серпня 2018 13:04
Подорожувати Україною, щоб знаходити нових друзів та дізнаватися більше про свою державу, і все це за має бути бюджетно – саме таких принципів притримується рух «Твоя країна». Організатори руху розповіли на «Бандершаті», як змінюється свідомість людей під час подороей.

«Ми всеукраїнський мережевий рух, який робить бюджетні подорожі для людей. Ми не є комерційним проектом», - наголосили представники руху.

Зокрема, співорганізатор руху Євген пояснив, що проект має на меті не лише допомогти організувати дешеві екскурсії, а й об’єднати людей, змінити їх світогляд.

«Статистика каже, що понад 30% громадян не виїжджала за межі області. То як можна любити країну, якщо ти ї не знаєш?! У наших грандіозних планах - передружити усіх людей. Наш рух побудований на довірі. Після того, як люди повертаються зі спільної поїздки, то продовжують спілкуватися, а це ще більше об’єднує їх. Раніше були подібні проекти, але їх суть полягала в тому, щоб організувати поїздки людей із заходу на схід і навпаки. Але ми ширший проект, адже подорожуємо й довкола свого регіону. Також, коли ви проводите екскурсії, то краще пізнаєте й своє місто, бачите його під іншим кутом.

Наш проект - про любов. До прикладу, у нашому проекті був один учасник, який казав, що не хоче нікого приймати, бо боїться, щоб у нього нирку не вирізали. Проте, коли він таки наважився проявити свою гостинність та прийняти подорожуюих, то був дуже здивований новими привітними друзями. Тому проект – це любов, яка об’єднує серця», - наголосив Євген.


Із цього приводу співорганізатор руху Андрій додав, що проект розширює грані.


«Усе просто: люди запрошують до себе гостей, забезпечують харчуванням, проживанням та проводять екскурсії. Але ми бачимо, що це цікаво не лише молоді. Більше того, ми старішаємо, тому відходимо від вікових показників. Зараз ми започатковуємо нові формати, такі, як табори і поїздки з мам з дітьми, щоб і їм показати Україну. Усім охочим, хто зареєструється на нашому сайті, ми допоможемо знайти подорож чи посприяємо в її організації», - розповів Андрій та озвучив маршрут поїздок, запланованих найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus