USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.63 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Батьки та родина ‒ найавторитетніші для українців

6 Червня 2012 10:51
На сьогоднішні найбільшим авторитетом для українців залишаються батьки та родина.
Про це ідеться в дослідженні думки українців щодо оцінки взаємин батьків і дітей, проведеному компанією Research & Branding Group, ‒ повідомляє ТСН.
Найбільшим авторитетом, думці і оцінками якого довіряють, на думку більшості респондентів ‒ 71% ‒ залишаються батьки, сімʼя. У трійку лідерів також входять друзі, знайомі ‒ 29%, священнослужителі ‒ 10%.
До найбільш авторитетних груп також належать колеги (7%). 71% українців, щодо того, скільки уваги приділяли батьки їхньому вихованню, стверджують, що рівно стільки, скільки необхідно.

17% повідомили, що їх вихованню приділяли занадто мало уваги і 10% навпаки ‒ занадто багато. На думку половини українців, діти повинні жити з батьками до того моменту, коли одружуються чи вийдуть заміж (57%).

Протилежної думки дотримуються 34% опитаних українців, і ще 9% не змогли відповісти. 19% українців, у яких є живі батьки, повідомляють, що живуть з ними разом. Найчастіше опитані респонденти відвідують батьків 2-3 рази на тиждень (10%), раз на тиждень або 1-2 рази на місяць (по 9%).

Кожен день бачаться з батьками, хоча й не живуть з ними 8%. Відвідують раз в три місяці ‒ 3%, раз на півроку ‒ 2%, раз на рік або рідше раз на рік ‒1%.
Не зустрічаються з батьками 1%. 36% українців, повідомили, що батьки вже померли.

В опитуванні взяли участь 2077 респондентів з усіх регіонів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павел Показати IP 6 Червня 2012 11:28
А я из Крыма.Для меня самый большой авторитет В.В.Путин.На втором месте святейший патриарх РПЦ Кирилл,а на третьем В.Колесниченко.Не верьте пиндосовской социологии!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus