USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Безкоштовна турецька з носієм мови – у Луцьку

6 Жовтня 2015 10:43
Проект «Мовне волонтерство» має новий напрямок – безкоштовні курси турецької мови. Курс є пробним, тож наразі формується лише одна навчальна група, а кількість місць обмежена.

«У нас з’явилася чудова можливість залучити до участі в проекті 23-річного жителя Туреччини Бурака Атеса.

Хлопець приїхав до Луцька в рамках програми міжнародного обміну «AIESEC: GlobalTalent». Тут він працює в популярній ІТ-компанії , однак ми також запропонували йому стати волонтером ВОГО «Фундація розвитку громад». Така співпраця відкриває перед лучанами неймовірні можливості: вони можуть безкоштовно освоїти базові знання іноземної й напряму спілкуватися із носієм мови», – розповідає представник волонтерського центру організації Оксана Кривко.

Зареєструватися на участь у проекті можна за посиланням.

Довідка: проект «Мовне волонтерство» стартував у березні цього року. Наразі в його рамках проводяться безкоштовні курси із вивчення англійської, французької, німецької та польської мов, а своє бажання долучитися до участі висловили понад 1500 жителів Луцька.

Проект діє під гаслом «Ми обмінюємо знання на волонтерську роботу!». Тож його учасники можуть абсолютно безкоштовно пройти курс з вивчення іноземної мови та отримати відповідний сертифікат. Однак вітається внесення символічної плати, в якості пожертв на підтримку благодійних ініціатив ВОГО «Фундація розвитку громад», а також волонтерська допомога у проведені різноманітних акцій та заходів.

Нагадаємо, проект «Мовне волонтерство» стартував у березні цього року, однак за цей короткий час вже отримав чималу прихильність серед лучан. У серпні Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про третя хвиля проекту - з безкоштовного вивчення англійської мови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 6 Жовтня 2015 12:08
фігня повна. Записалася на польську, просила на середній рівень, бо вже вивчала з репетитором більше як півроку і теж купилася на "спілкування з носієм мови". Мені сказали прийти на початковий, бо на середній немає людей((((((( І прийшла на заняття де вивчали алфавіт((((((
Люда Показати IP 7 Жовтня 2015 12:53
А в Ковелі : проект «Мовне волонтерство» де проводяться безкоштовні курси із вивчення англійської та інших мов не буде???????????????7

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus