USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Безвізова епопея: країни ЄС дали умовну згоду на переговори з Україною

17 Листопада 2016 18:10
Посли ЄС дали зелене світло початку переговорів про безвіз з Україною. Держави Євросоюзу дали умовну згоду на безвізовий режим з Україною. Про це повідомляє ТСН.

Так, посли ЄС дали зелене світло Раді ЄС для початку проведення переговорів з Європейським парламентом щодо безвізу в Україні.



Однак, додамо, що попереду три важливі кроки. Спочатку ЄС має запровадити механізм скасування безвізу, потім безвізовий режим має затвердити Європарламент, що найімовірніше станеться в середині грудня.

До всього, його має ухвалити Рада ЄС — тут все залежить від позицій країн. Але варто також взяти до уваги, що знадобиться ще 2—3 місяці для запуску механізму. Це означає, що українці зможуть їздити до Європи без віз не раніше березня—лютого.

Нагадаємо, раніше журналісти зібрали в одному ВІДЕО всі заяви президента України Петра Порошенка про безвізовий режим починаючи з 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кастрюлька Показати IP 17 Листопада 2016 18:39
Наш президент казав- безвiз з 24 листопада! За тиждень! Я все записував!
123 Показати IP 18 Листопада 2016 10:03
А я всім казав, що нам фіг що дадуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus