USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Біля Ковеля у ДТП загинуло двоє людей. Фото

16 Серпня 2017 10:08
На дорозі Ковель-Луцьк поблизу села Погиньки Ковельського району мотоцикл «Honda» зіткнувся із вантажівкою «ГАЗ». Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Автопригода трапилася 15 серпня близько 17 години. За кермом мотоциклу перебував 48-річний житель Ковельського району. Мотоцикліст зіткнувся із вантажівкою «ГАЗ», під керуванням 27-річного жителя цього ж району, яка рухалася у попутному напрямку та виконувала поворот ліворуч.

Внаслідок ДТП 42-річна пасажирка мотоцикла загинула. Водій «Honda» помер у відділенні реанімації районної лікарні.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До В. Н Показати IP 17 Серпня 2017 06:48
Нічого не зрозуміло, хто ж всетаки був за кермом мотоциклу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus