USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затримали водія, який влаштував перегони з патрульними

11 Листопада 2016 10:41
Полісмени затримали нетверезого водія, який хотів втекти від покарання, - повіжомляє прес-служба патрульних Луцька.

Так, уночі, повертаючись з поста в Цумані, екіпаж помітив автомобіль КІА, водій якого не зупинився на залізничному переїзді на червоний сигнал світлофора.

Інспектори почали наздоганяти його, проте водій ігнорував вимоги в гучномовець про зупинку та продовжував рух на великій швидкості. Порушника вдалося затримати в дачних масивах Луцька в районі вулиці Дубнівської.

Водій мав стан сп’яніння, перевірка показала 1, 79 проміле алкоголю в крові, тож складено відповідні адміністративні матеріали.

Разом з ним був товариш, який поводився агресивно й неадекватно та намагався чинити спротив полісменам. Тож на нього одягли кайданки та склали 2 протоколи – за дрібне хуліганство (стаття 173 КУпАП) та за злісну непокору правоохоронцям (стаття 185 КУпАП).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 11 Листопада 2016 14:41
Budlo znovy na dorozi ))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus