USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля управління освіти у Луцьку встановлять кований паркан

13 Грудня 2017 21:44
Адмінбудівлю управління освіти Луцької міської ради планують обгородити парканом. Обираючи який варіант кращий, зупинилися на кованій огорожі, аби вигляд будівлі у центрі міста був естетично привабливим.

Про це йшлося під час засідання постійна комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 12 грудня.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова зауважила, що надійшла пропозиція з управління освіти виділити додаткові кошти на встановлення паркану.

«Згідно з минулим проектом, на це закладали 75 тисяч гривень. Наразі надішла пропозиція передбачити ще 70 тисяч гривень. Ці зміни пропоную ухвалити під час перерозподілу бюджетних коштів», - розповіла головний фінансист Луцька.

Втім, додаткове фінансування не сподобалося члену комісії Павлу Данильчуку, який зауважив, що раніше передбачили вдвічі меншу суму, якої має вистачити.

Рішення щодо додаткового фінансування обґрунтувала начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко. «Спочатку думали встановити сітку. Але, обговоривши всі варіанти, вирішили передбачити ще кошти та встановити кований паркан. Це центр міста і вигляд має бути естетичний», - наголосила освітянка.

Присутні члени комісії підтримали пропозицію додаткового фінансування та рекомендуваи депутатам міськради підтримати це рішення під час наступної сесії.

Зауважимо, адмінбудівля управління освіти розташована за адресою вулиця Шевченка, 1, практично у центрі міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Строцюк Показати IP 13 Грудня 2017 22:16
колись тут був дитсадочок... тепер чинуші воссідають
Аліна Показати IP 14 Грудня 2017 17:24
Так гарно було без паркану. Навіщо встановлюють? Кому потрібні ті ковані паркани?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus