USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Більшість ДНЗ Луцька отримують теплопостачання

12 Жовтня 2017 19:19
Опалювальний сезон у Луцьку ще не розпочався, але в окремі ДНЗ, школи та соціальні заклади теплоносії подають.

Про це йшлося під час ефіру на телеканалі «Нова Волинь» у програмі «Відкрите місто» 11 жовтня за участю першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада.

«Щодо бюджетних установ, ДНЗ, шкіл та лікарень, то де була технологічна можливість – там ми їх підключили до опалення. Але окремі отримують теплоносії разом із багатоповерхівками з їхнього кварталу, тому такі приміщення підключити поки не можемо», - пояснив Григорій Недопад.

Заступник директора ДКП «Луцьктепло» з комерційних питань Віктор Мельник зауважив, що не підключені ДНЗ№№ 1, 3, 4, бо котельня на вулиці Карбишева обігріває цілий район й індивідуально згадані навчальні заклади не має можливості обігрівати.

Також телеглядачі поцікавилася яка ситуації із обігрівом ДНЗ №38.

«Цей ДНЗ під’єднаний до котельні на вулиці Софії Ковалевської, вона є квартальною, тому теплоносії туди підуть, як розпочнеться опалювальний сезон», - пояснив Віктор Мельник.

Нарікання телеглядачі озвучили щодо ДНЗ №14, мовляв, теплоносії туди подають лише денної пори.

Зі слів представника ДКП «Луцьктепло», така ситуація через те, що з відповідним листом звернулося керівництво навчального закладу, аби ефективно використовувати кошти.

Насамкінець, Григорій Недопад додав, що вирішення проблем підключення всіх ДНЗ до теплопостачання в неопалювальний сезон можливо лише при встановленні там індивідуальних теплових пунктів.

«Я думаю ми будемо модернізовувати котельні, аби наші ДНЗ переходили на автономне опалення. Втім, зробити це все за один раз і негайно – неможливо, бо немає такого фінансового ресурсу», - коментує Григорій Недопад.

Також під час ефіру він інформував й про те, що тарифи за тепло у Луцьку поки не підніматимуть й економити на лучанах під час опалювального сезону міська влада не збирається, а кошти заощаджуватимуть, впроваджуючи енергоощадні заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2017 23:41
Садочок N31 хворі вже не тільки дітки, але й вихователі...
Мама Показати IP 13 Жовтня 2017 08:00
Садочок № 27 теж неопалюється тоді чому написали тільки за 4 садки. Дітки хворіть. А деякі батьки неводять в садок бо холодно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus