USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Завдяки енергоощадності у Луцьку зекономлять на опаленні

11 Жовтня 2017 23:14
Економити на лучанах під час опалювального сезону міська влада не збирається. Натомість кошти міської казни заощаджуватимуть, впроваджуючи енергоощадні заходи.

Про це повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад під час ефіру на телеканалі «Нова Волинь» у програмі «Відкрите місто» 11 жовтня.

Зі слів телеведучої, синоптики прогнозують, що ця зима буде найлютішою за останні сто років, тому вона поцікавилася, чи чекати лучанам опалювального сезону в рамках «строгої економії».

«Враховуючи позитивний імідж Луцька, ми вже маємо належну кількість ліміту на газ й можемо, при потребі, розпочинати опалювальний сезон. Нашою «строгою економією» є впровадження енергоощадних заходів і на лучанах ніхто економити не буде. Послуги мають надаватися якісно, тому, наприклад, відбувається модернізація котелень, аби ми йшли в ногу з часом», - відповів Григорій Недопад.

Зауважимо, що опалювальний сезон у Луцьку можуть розпочати, якщо середньодобова температура протягом трьох днів поспіль становитиме менше 8 градусів. Задля комфорту городян деяким школам, ДНЗ та у медзаклади вже подають тепло. Однак наразі синоптики прогнозують значне потепління, та й луцькі ОСББ просять не розпочинати опалювальний сезон завчасно.

Також під час телеефіру Григорій Недопад повідомив, що у Луцьку поки не підніматимуть тарифи за тепло. До слова, низку перепон у підготовці до опалювального сезону створює фірма «Тепелен», яка належить «Континіуму», таку ситуацію прогнозували ще влітку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2017 23:26
"Синоптики" не можуть передбачити дощу підчас самого дощу! А зимами холодними нас лякають з 2014 року - мотивація для обгрунтування і сприйняття нових високих тарифів!
Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2017 01:54
"таку ситуацію прогнозували ще влітку"(С) - а що зроблено щоб запобігти цьому ще з літа? Нічого? Виходить якщо не зроблено, то де поділася "влада"?
123 Показати IP 12 Жовтня 2017 08:11
Добре тим ДНЗ які мають окремі подачі тепла, а ДНЗ які йдуть від центральної подачі що мають робити? У донечки в садку вихователі гріють групи обігрівачами. Дітки хворіють, а деякі батьки невидуть в садок бо холодно. То чому непочати отеплювати всі садки і будинки. Голови ОСББ говорять тільки від себе, ніхто неходив і неопитував жителів будинку чи вони хочуть щоб подавалось тепло і в квартирах було тепло. І яка це економія що платити Луцьктеплу за тепло що Волиньобленерго за світло, бо обігрівачі невиключаються.
ігор луцький Показати IP 12 Жовтня 2017 09:53
В нас ОСББ.Ніхто не питав:вмикати чи не вмикати опалення.На плитці запалена камфорка і лежить кусок залізяки а в кімнаті ввімкнутий масляний радіатор...енергоефективність...енергоощадність..модні слова наших політиків.Економія по совєтські.Це те,що реально ми маєм на сьогодні.
536 Показати IP 12 Жовтня 2017 11:10
Таких голів ОСББ нах?ен в шию.Старі чмиряки їм не холодно, а що робити діткам по 2-3 роки в садочку ви про те не думали. А скільки грошей на лікування тоже про це не думали. Міська влада на що дивиться.А якщо в нас в будинку не ОСББ то чого не вмикаєте опалення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus