USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

БІПА обіграла в Луцьку «Волиньбаскет»

25 Листопада 2016 08:46
Гра в Луцьку, яка відбулася 24 листопада, зібрала доволі багато глядачів. Особливо якщо зважати, що матч відбувався в обідню пору буднього дня. Шанувальники баскетболу відразу помітили, що у складі «Волиньбаскета» нема Артема Чемякіна та Сергія Алфьорова. Натомість підсилив господарів В’ячеслав Моторчук, який колись уже виступав за БК «Лучеськ», а минулий сезон провів у «Будівельнику», - повідомляє прес-служба «Волиньбаскету».

Початок протистояння вийшов веселим, швидким та толерантним. Опоненти долали центр без видимого спротиву, тому атаки були видовищними й блискавичними. Зі старту гості означили свою перевагу і спокійно її довели до сирени (10:16, 14:21).

Друга чверть особливо на характер поєдинку не вплинула. Траплялося, що за огріхи в обороні лучан триочковими карав навіть центровий Євген Ткаченко. Комбінаційна гра також краще виходила в БІПи – нею майстерно керував збірник Клим Артамонов.

У «Волиньбаскета» в цю мить рятував реноме що в захисті, що в атаці досвідчений Віктор Герасимчук. Десь відчувалося, що гравцям господарів не вистачає зіграності та розуміння. І річ тут не тільки в новачку Моторчукові та втраті Чемякіна й Алфьорова, а й у травмі Федчука. А грати проти БІПи без двох основних розвідних, погодьтеся, непросто.

Так, Одеса тримала лучан на відстані 18:32, 22:34, 26:39. Зірвав овацію залу данк від Олександра Фурса, який ефектним «зверху» дещо скоротив – 31:41.

Значно активізувався лідер «Волиньбаскета» останніх ігор Олег Рудаков, і це трохи вирівняло ситуацію на майданчику. Однак на велику перерву команди пішли за 11-очкової переваги одеситів – 35:46.

У третій десятихвилинці прорвало з-за дуги Івана Тимощука, тож вдавалося підібратися ближче 43:50, 52:59, 54:60. Проте кінцівку періоду волиняни відверто змазали, чим гості скористалися – 57:67.

У четвертій чверті лучани рвонули вперед, однак кілька поспіль втрат попереду призвели до того, що гравці БІПи спокійно реалізували відриви – 66:83.

А в останні хвилини одесити, як кажуть, на досвіді довели справу до логічного завершення – 70:89.

Відразу після цієї гри БК «Волиньбаскет» вирушив до Южного, де в суботу проведе свій формально домашній двобій проти тамтешнього «Хіміка» на прохання «біло-зелених».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Миша Джордан Показати IP 25 Листопада 2016 11:11
Летят всем по 15-20. Картина маслом!
БК "ВолиньБаскет" Показати IP 25 Листопада 2016 11:19
Дякуємо за посилання на сайт БК. Повага

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus