USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бюджетників на зустріч із Порошенком у Львів возили автобусом Маневицької РДА

29 Березня 2019 15:04
Автобус SETRA з номерними знаками АС 6301 ВМ, яким привезли працівників Маневицької РДА у Львів на зустріч із Петром Порошенком, належить відділу культури райдержадміністрації.

Як повідомляли ЗМІ, через бажання вислужитись перед президентом та для створення «масовки» на його мітингу у Львові багато посадовців з Волині у робочий час організували звезення волинських бюджетників до Львова на зустріч з Порошенком.

На світлинах видання «Волинь. ua» видно, що до Львова поїхали працівники із Маневицього району. На фото – секретарка голови та керівник апарату Маневицької РДА.
І відбувалося це в робочий час. До того ж, за попередньої інформацією, жодних заяв про відпустки ці «пасажири» не писали.

Автобус, яким возили працівників РДА, належить відділу культури та туризму РДА.
Витяг з реєстру
Витяг з реєстру
Інформаційне агентство Волинські Новини звернулось з проханням прокоментувати залучення транспорту до керівника відділу Ігоря Дерлюка, проте той від коментарів відмовився, посилаючись на нестачу часу.

Натомість керівник апарату РДА Олександр Коробчук запевнив, що всі працівники РДА поїхали на зустріч добровільно і заявив, що писали заяви на відпустки.

«Ми ж маємо право подивитись Львів, послухати президента?», – зазначив посадовець.

У відділі культури Маневицької РДА заявляли, що придбання автобуса «дасть змогу творчим колективам району брати участь у ще більшій кількості різноманітних фестивалів, конкурсів та концертів у всіх куточках України. Отож, із подарунком нас усіх і до роботи!» Натомість, як бачимо, транспорт активно залучають для зовсім інших цілей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Реальний Показати IP 29 Березня 2019 18:18
Линдюк думає як то вилизати порошенку.
. Показати IP 29 Березня 2019 20:09
Закон "Про очищення влади" (в народі "люстрація") на Коробчука не діє, живем "По новому!"
Федір Показати IP 30 Березня 2019 07:49
Рагулі не раби
Упс! Показати IP 30 Березня 2019 11:10
Трохи підзаробили у тій рда , бо ж нормуль їм там сидиться й ще сподіваються продовжити сидіння...не задармаТак казати ,засвідчили "почтєніє" шАкаладному царю
Анонім Показати IP 30 Березня 2019 18:07
брехня. побійтеся бога.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus