USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луганчани інформують нацгвардійців про місця скупчення терористів

20 Липня 2014 16:31
Українська армія веде бій з декількома бандитськими угрупованнями в центрі Луганська. Нацгвардія здійснює точкові удари по бойовиках, орієнтуючись на повідомлення луганчан. У той же час бойовики з "Градів" хаотично розстрілюють простих луганчан і житлові квартали міста, маючи намір дискредитувати силовиків. Про це повідомляє у Фейсбуці спікер АТО Владислав Селезньов.

Інформація про місця знаходження бойовиків отримуються оперативним шляхом, у тому числі і завдяки повідомленням місцевих жителів, - зазначає військовий експерт.

Нагадаємо, українська армія, долаючи опір бойовиків, сьогодні вранці увійшла в центр Луганська. Керівництво так званої ЛНР напередодні втекло з Луганська й передало контроль польовому командиру.

"Згідно з інформацією джерел, бойовики ведуть вогонь по центру Луганська. Вогонь ведеться з РСЗВ БМ-21 "Град", які раніше прибули в місто з боку Краснодона. Також для обстрілу мирних громадян міста бойовики використовують міномет, встановлений на вантажному автомобілі", - пише Селезньов.

"Очевидно, що вогонь ведеться з метою скомпрометувати сили АТО", - відзначає Владислав Селезньов.

При цьому, в різних кварталах міста фіксуються значні пошкодження будівель. Серед іншого, снаряди пошкодили школу і студентський гуртожиток у центрі міста. Бойовики навмисно руйнують будівлі і стріляють по городянам, які перебувають на вулицях, щоб відповідна картинка потрапила в російські ЗМІ.

У той же час, українська армія не збирається зраджувати свойому основному правилу: знищуються, в першу чергу, скупчення бойовиків, підтверджені розвідданими. При цьому, силовики успішно використовую повідомлення про місцезнаходження терористів, надані місцевими патріотами.

"Сили АТО не застосовують артилерію і авіацію в Луганську і Донецьку, і в інших населених пунктах, у місцях, де перебувають мирні громадяни України.

Нагадаємо, в Луганському аеропорту в даний час українські військові залишаються заблокованими, у їх частині є 4 загиблих більше 15 поранених, у тому числі тяжкопоранених.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Титушко Показати IP 20 Липня 2014 16:41
коментар було видалено
пу Показати IP 20 Липня 2014 17:11
коментар було видалено
житель Донецка Показати IP 20 Липня 2014 17:31
У нас нацистов нет. Есть националисты и патриоты как в каждой нормальной стране!
віра до житель Донецка Показати IP 20 Липня 2014 17:57
Патріоти якоі краіни, расеі?Націоналісти ,що означае кацапські шовіністи? !!! Бо патріоти украінськоі держави були биті, вбиті, змушені виіхати! То про кого ви пишете?!
777 Показати IP 20 Липня 2014 19:51
коментар було видалено
Анонім Показати IP 20 Липня 2014 21:14
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus