USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійцю 30-ої бригади відкрили на Ковельщині меморіальну дошку

25 Жовтня 2016 15:43
Урочисте відкриття пам'ятної дошки на честь військовослужбовця Олега Остапенка відбулося 24 жовтня у школі села Колодяжне Ковельського району. Саме тут Олег здобував освіту, тож односельчани, вчителі пам’ятають земляка з шкільних років.

Про це повідомляє Ковельська РДА

Разом з батьками Олега прийшли згадати рідні та близькі, друзі, товариші, жителі села.

Життя бійця обірвалося 22 жовтня 2015 року. У лютому минулого року Олег Остапенко достроково закінчив Львівську Академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного і був направлений для проходження служби заступником командира роти у 30-ту окрему механізовану бригаду, згодом – в зону АТО, під Артемівськ.

Право відкрити меморіальну дошку Олегу надали учням загальноосвітньої школи Ірині Бейді та Богдану Данилюку. Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляка та усіх військовослужбовців, хто віддав життя у боротьбі за українську державу. До меморіальної дошки поклали квіти і запалили свічки.

Панахиду відслужив отець Іоан, настоятель храму Різдва Христового. Він же освятив пам'ятну дошку, яка встановлена на стіні навчального закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus