USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Благодійність як велика чеснота. ФОТО

17 Жовтня 2013 17:51
15 малозабезпечених сімей Луцька отримали продуктові набори до Міжнародного дня боротьби з бідністю, що відзначаємо щорічно 17 жовтня.
«Ця акція з благословення владики Ніфонта «Благодійність як велика чеснота» є постійною. За місяць це вже вчетверте ми даруємо людям радість. Загалом вже 200 сімей отримали подарунки протягом місяця. Нещодавно 12 сім’ям ми розвезли побутову техніку: холодильники, пральні машини», − розповів особистий секретар керуючого Волинською єпархією УПЦ Валентин Марчук.

У продуктових наборах: борошно, цукор, макарони, пластівці.

«Я завжди питаю у своєї матушки, що нам найбільше потрібно. І вона мені радить», − каже протоієрей Валентин Марчук.

«Коли скуповувалися, підійшов знайомий і запитав, що ми робимо? Відповіли, що купуємо продукти малозабезпеченим сім’ям. Він дістав гаманець і дав значну суму. Отак і творяться чудеса», − пригадав секретар Волинської єпархії УПЦ, протоієрей Микола Бондарук.

Священнослужителі розвезуть продуктові набори ще у 30 малозабезпечених сімей.

«Не головне кількість продуктових наборів. Найголовніше, щоб цей набір, цей подаруночок потрапив за призначенням, тим, хто найбільше цього потребує», − наголосив Луцький міський голова Микола Романюк.

На сьогоднішній день у Луцьку на обліку в центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 418 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. У них виховується 794 дитини.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Показати IP 18 Жовтня 2013 10:58
Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus