USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.95

Блокада Волинської облради. Чи було місце тут провокаторам?

5 Грудня 2013 08:18
Волинських афганців у кабінеті голови облдержадміністрації Бориса Клімчука не було під час блокади обласної ради, 3-ого грудня.

Про це у коментарі Волинським Новинам офіційно заявив голова Волинської територіальної організації УСВА (Української Спілки ветеранів Афганістану) Григорій Павлович. Він впевнений, що воїни-інтернаціоналісти на такий крок не змогли б піти без узгодження дій з обласною спілкою. Та наголошує, що афганці відстоюють позицію євроінтеграції. А усі заяви про те, що голову облдержадміністрації Бориса Клімчука охороняли учасники бойових дій – називає провокацією.
Прослушать или скачать Про афганців і Клімчука бесплатно на Простоплеер
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павло Показати IP 5 Грудня 2013 09:42
Стоп, стоп...! Ви розбиріться у ситуації! Про яких провокаторів мова, про тих хто рвався у кабінет Клімчука(Гузь, Бондар...), чи тих, хто туди їх не пустив? То хто провокатор? А на численних фото і відео видно, що саме Гузь і Ко. РВАЛИСЬ до кабінету і волали, що на прийом до Клімчука, хоча з такими питаннями НІКОЛИ, до цього часу, не приходили, а тут їм прийом знадобився?:) Тут же все зрозуміло і ясно хто провокатор!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus