USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Богдан Шуст: «Прийшов у «Волинь», бо хочу грати»

12 Березня 2015 09:38
Після двох років у «Металісті» покинув команду і розірвав контракт з клубом голкіпер Богдан Шуст.

Він перейшов у «Волинь» і, як повідомляє прес-служба клубу, вже встиг дебютувати в команді Віталія Кварцяного в матчі 16-го туру проти «Чорноморця».

Нагадаємо, Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що гра футбольного клубу «Волинь» проти одеського «Чорноморця» закінчилась із рахунком 1:1.

- Богдане, ви вже дебютували у складі «Волині» у грі проти «Чорноморця». Чому Віталій Кварцяний так швидко довірив вам місце у воротах нової для вас команди?

- Ще взимку стало ясно, що в «Металісті» на мене не розраховують, оскільки я не потрапив навіть до числа футболістів, які готувалися до сезону в складі команди на зборах. Тому постало питання пошуку нового клубу. У підсумку з «Металістом» ми прийшли до компромісу, і контракт був розірваний за обопільною згодою сторін. Оскільки «Волинь» підшукувала собі голкіпера через травму Віталія Неділька, Віталій Кварцяний запропонував місце в його команді, а я без вагань одразу погодився. Вже скучив за великим футболом, тому радий, що опинився в Луцьку і дебютував у «Волині» у грі проти «Чорноморця».

- Як вас зустріли в новій команді? Чи не важко було без ігрової практики відразу включатися в ігровий ритм?

- Ні. Відчував підтримку з боку нових партнерів і сам хотів швидше повернутися в гру. За цей час дуже встиг скучити за великим футболом.

- Як оцінюєте свій дебют?

- Результат матчу з «Чорноморцем», напевно, закономірний, оскільки поразки ми точно не заслуговували. Тим більше, що гол в наші ворота вийшов курйозним. М'яч після удару Діденко рикошетом від нашого гравця залетів у сітку. Але ми не знітилися і в підсумку вийшло зрівняти рахунок. Думаю, для першого матчу дебютом можна бути задоволеним, хоча прикро, що всього лише нічия. В грі з «Чорноморцем» на своєму полі ми розраховували на три очки.

ЧИТАТИ ЩЕ: ФОТОЗВІТ МАТЧУ «ВОЛИНІ» ПРОТИ «ЧОРНОМОРЦЯ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus