USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через незавершений ремонт лучани три роки ходять болотом

24 Березня 2017 11:00
Мешканці вулиці Стрілецької просять завершити ремонт їхньої прибудинкової території, розпочатий три роки тому.

Про це стало відомо під час програми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» 22 березня.

До студії зателефонувала лучанка з будинку № 27 що на вулиці Стрілецькій. Вона розповідає: 3 роки тому в дворі робили ремонт, але всі обіцяні роботи не завершили, бо почалася зима. Обіцяли доробити, коли буде літо. І цього чекають вже три роки.

Зі слів жінки, ремонт двору тоді зробили, але лучани просили ще заасфальтувати доріжку між 25 та 27 будинками, адже вони мусять ходити по багнюці після дощу. Саме цю обіцянку не виконали до зими, а згодом і геть забули.

Трохи поодаль - між 27 і 31 будинками - тоді ж, як відбувався ремонт, зробили асфальтовану доріжку, але закрили зливову каналізацію, через що там постійно калюжі після дощу.

У відповідь перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев пообіцяв дати доручення відповідним службам, щоб вони дали інформацію з цього приводу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вітя Показати IP 24 Березня 2017 11:20
Яковлеєв вже мав би дати доручення зібрати йому речі із ЛМР, а не вказівки давати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus