USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Через слизьку дорогу на Волині - 4 ДТП з постраждалими

9 Грудня 2014 14:37
Фактором, який об’єднує дорожньо-транспортні пригоди, що зафіксовані протягом останньої доби, згідно із висновками інспекторів ДАІ, є втрата керування на слизькій дорозі через перевищення швидкості. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Близько 20-ї години на відрізку автодороги Устилуг-Луцьк-Рівне 31-річний водій автомобіля «РЕНО КЕНГО», житель Володимир-Волинського району, рухаючись із села Березовичі в напрямку Володимира-Волинського, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль і з’їхав у кювет та перевернувся. Водій авто автомобіля отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у реанімаційне відділення.

Перевищення швидкості мало не коштувало життя 25-річному жителю Луцька. Керуючи автомобілем «Форд Транзит», рухаючись у напрямку Ковеля, водій не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожніх умов, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги, автомобіль зіткнувся з придорожнім деревом. У результаті водій отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у Рожищенську центральну районну лікарню, але після огляду від госпіталізації відмовився.

Близько 20-ї години 49-річний лучанин, керуючи автомобілем «Мерседес Бенц», рухаючись зі сторони Луцька у напрямку села Сирники при здійсненні обгону на смузі зустрічного руху не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки і допустив наїзд на 31-річного пішохода, жителя Рожищенського району, який рухався проїзною частиною дороги. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, від госпіталізації відмовився.

Грубе порушення правил обгону спровокувало дорожньо-транспорту пригоду, у якій постраждали дві особи. Близько 18-ї години 26-річний водій автомобіля «Опель Віваро», лучанин, рухаючись зі сторони Ковеля в напрямку Луцька, здійснюючи обгін транспортного засобу, який рухався в попутньому напрямку, виїхав на смугу зустрічного руху, допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Транспортер» під керуванням 37-річного жителя Рожищенського району, який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення транспортних засобів обидва водії отримали політравми, госпіталізовані.

За фактами ДТП ведеться досудове слідство.

Нагадаємо, нещодавно туман і слизька дорога стали причиною дорожньо-транспротної пригоди у Луцьку, внаслідок якої автомобіль розбився вщент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонім Показати IP 9 Грудня 2014 16:15
А те шо вчора людина на смерть розбилась в районі вишкова ніде не написали..... .
Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 21:20
26-річний водій автомобіля «Опель Віваро» - зараз це круче, чим в 90-ті Мерс! То й не дивно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus